Andreea Marin a împlinit 48 de ani. Fotografiile din copilărie postate de vedeta TV pe Instagram FOTO

Andreea Marin a împlinit 48 de ani. Fotografiile din copilărie postate de vedeta TV pe Instagram FOTO

Andreea Marin a împlinit joi, 22 decembrie, vârsta de 48 de ani și a postat o serie de fotografii din copilărie pe Instagram, acolo unde vedeta este urmărită de peste 630 de mii de persoane.

Andreea Marin a publicat, de ziua sa de naștere, un mesaj emoționant dedicat părinților săi, care au murit. Mama sa a murit într-un accident de mașină, pe când Andreea avea doar 9 ani, iar tatăl său s-a stins din viață în 2015.

„De aici am plecat la drum către lumea cea mare. Acum 48 de ani, din brațele lor calde și protectoare. Îmi sunt îngeri în cer și un dor nestins mă duce cu gândul la ei, părinții mei, rădăcinile mele iubitoare, Violeta și Dan Nicolae. Vă iubesc și vă mulțumesc, îngerii mei păzitori! Și să știți că am și aici, pe pământ, oameni buni ca pâinea caldă ce au rămas să aibă grijă de sufletul meu. Tot ce sunt vi se datorează vouă, nici nu-i nevoie să rostesc nume, căci voi știți cine sunteți: cei ce au înțeles cât de important e să fii alături la nevoie mereu, nu doar din când în când. Sunteți parte din mine. Vă mulțumesc”, a scris vedeta TV în descrierea fotografiilor din copilărie.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Maneaua care a înnebunit planeta. Melodia este în centrul unei controverse uriaşe

2 Justiția din Ro a comis-o din nou! Asta e din aia jegoasă, făcută în nesimțire!

3 VIDEO Asta cu cei doi militari ucraineni de origine română, tată și fiu, o fi adevărată?

4 Așa o fi?

5 O dezvăluire care dă de gândit / „Din păcate, nu am avut ocazia să-l cunosc pe Zelensky în persoană. Probabil că are alte lucruri de făcut”