Andreea Marin are o casă la munte. Cum arată proprietatea din lemn a „zânei” FOTO

Andreea Marin are o casă la munte. Cum arată proprietatea din lemn a „zânei” FOTO

Proprietatea Andreei Marin se află la Telega, în județul Prahova și merge cu mare plăcere de fiecare dată când are ocazia.

Deși locuiește în București cu fiica și iubitul ei, Andrea Marin și-a construit cu mulți ani în urmă și o casă de vacanță la munte, în județul Prahova, la Telega.

Este locul preferat al vedetei de relaxare atunci când vrea să scape de agitația din București. Anul acesta a mers acolo înainte de Paște și și-a decorat proprietatea cu foarte multe flori.

„Înainte de Paște, casa, livada și grădina de la țară înfloresc, an de an plantăm pomi și flori multicolore, e o plăcere, și pentru noi, și pentru pufoșii noștri, care ne acompaniază în timp ce sădim! La fel se întâmplă și acasă, acolo unde locuim zi de zi, dar grădina cu miresme e o poveste ce merită o postare dedicată, cu care promit să revin”, a scris vedeta pe pagina de Facebook.

Andreea Marin a povestit cu mult timp în urmă , pe când era angajat al televiziunii române, că a ajuns să cumpere un teren la țară după o vizită la niște prieteni. A văzut un număr de telefon pe un copac, iar după ce a sunat a aflat că proprietarii sunt niște oameni bătrâni care au locuit cândva în sat.

Așa s-a născut proiectul construirii de la zero a unei case de vacanță, în care a pus mult suflet. Casa este construită din lemn și fiecare detaliu poartă amprenta vedetei.

De 1 Mai, Andreea Marin va fi probabil tot la casa de vacanță din județul Prahova. Ea a spus într-un interviu pentru o revistă că nu a trage deloc marea în această perioadă.

„Pe mine nu mă atrage deloc marea de 1 Mai. Nu știu de ce. Mă atrage muntele. Avem o casă la munte și ne place să mergem acolo”, a povestit Andreea Marin într-un interviu recent pentru ego.ro.

Andreea Marin merge des la casa sa de vacanță FOTO: Facebook/Andreea Marin

Andreea Marin merge des la casa sa de vacanță FOTO: Facebook/Andreea Marin

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

3 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

4 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…