Andreea Marin este DEVASTATĂ! Cea mai dragă persoană A DECEDAT! "Sufletul şi sprijinul meu de o viaţă, s-a ridicat la cer"

Andreea Marin este DEVASTATĂ! Cea mai dragă persoană A DECEDAT! "Sufletul şi sprijinul meu de o viaţă, s-a ridicat la cer"

Dan Marin, tatăl Andreei Marin, a murit, joi, potrivit unui anunţ făcut de vedeta de televiziune, pe contul său oficial de Facebook.

Andreea Marin a anunţat că tatăl său a murit (Imagine: Mircea Rosca / Mediafax Foto)

"Acum câteva ore, sufletul şi sprijinul meu de o viaţă, Tata, s-a ridicat la cer, acolo unde sunt îngeri şi mama, şi bunicii mei şi atâţia oameni dragi ce s-au stins mult prea devreme... Tata a fost stâlpul meu de sprijin de la primul meu pas în viaţă, în momentele grele şi bune, necondiţionat, până în ultima clipă (...) Duminică ar fi fost ziua de naştere a tatei, Dumnezeu să-l odihnească", a scris Andreea Marin, joi dimineaţă, pe contul său de Facebook.

Dan Marin ar fi împlinit, duminică, vârsta de 70 de ani.

Andreea Marin şi-a pierdut mama la vârsta de 9 ani. Violeta, mama Andreei Marin, a murit în anul 1984, într-un accident de maşină.

Sursa: mediafax.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Un text dur și fără perdea despre ce se întâmplă acum în Ucraina și în „lumea civilizată”

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Dezvăluiri despre culisele unor negocieri secrete care ar fi putut termina demult războiul din Ucraina / Putin și Zelenski au fost dispuși să ia în cons…

4 Hărți care dau fiori / Victoria Rusiei în Ucraina ar avea consecințe devastatoare pentru apărarea NATO. România, printre țările aflate în pericol

5 Foarte interesante amănunte...