Andreea Prisăcariu, așa cum nu o știați: Cu ce-și ocupă timpul în afara tenisului VIDEO

Andreea Prisăcariu, așa cum nu o știați: Cu ce-și ocupă timpul în afara tenisului VIDEO

Andreea Prisăcariu (368 WTA) mai are de tras pentru a se remarca, în primul rând, ca o jucătoare bună de tenis. Luna trecută, a cucerit un titlu ITF pe zgură, la Santa Margherita, însă, la 23 de ani, ea trebuie să completeze astfel de rezultate cu unele reușite în circuitul WTA. Până să vedem dacă Andreea își va crește nivelul de joc sau nu, ea ne-a arătat că poate fi o bună parteneră de discuție, având un stil plăcut de a vorbi.

În dialog cu jurnalistul Romeo Chiriac, la podcastul „Business Philosophy“, Prisăcariu a fost o surpriză plăcută. În primul rând pentru că, în trecut, mai toate aparițiile ei media erau despre stilul ei nonconformist și tatuajele ei. Acum însă, jucătoarea de 23 de ani a dezvăluit că, în timpul ei liber, nu doar că citește cărți, inclusiv unele motivaționale, dar e pe cale să-și finalizeze autobiografia.

Andreea Prisăcariu

Ce a povestit Andreea Prisăcariu?

*Cartea „Jocul Interior și Tenisul“, a lui Tim Gallwey, mi-a fost dăruită de către mental coach-ul meu. Tim m-a învățat că sunt mai mult decât jocul de tenis. Acum, mă apuc să citesc „Alchimistul“ și am mai luat și cartea despre povestea lui Scotty Pippen (n.r. – fost mare jucător în NBA).

*Cartea despre mine pe care o scriu, se va numi „Dear, You!“ (n.r. - Dragă, Tu!), o scriu în engleză. Pe fiecare pagină va fi o scrisoare din paginile personale de jurnal, tenis, combinat cu viața personală. Până acum, am 150-170 de pagini. Cartea văd să aibă în jur de 200 de pagini.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”