Andreea Prisăcariu şi Oana Gavrilă s-au calificat în optimi la Palmanova (ITF)

Andreea Prisăcariu şi Oana Gavrilă s-au calificat în optimi la Palmanova (ITF)

Jucătoarele române de tenis Andreea Prisăcariu şi Oana Gavrilă au ajuns, miercuri, în optimile de finală ale turneului ITF de la Palmano.

Andreea Prisăcariu şi Oana Gavrilă s-au calificat în optimi la Palmanova (ITF)

Andreea Prisăcariu (23 ani, 443 WTA) a trecut în primul tur de o reprezentantă a gazdelor, Lucia Cortez Llorca (22 ani, 460 WTA), cu 6-3, 6-2, după o oră şi 28 de minute. Românca a beneficiat și de de cele 12 duble greşeli ale adversarei. În optimi, Prisăcariu o va înfrunta pe malteza Francesca Curmi.

Oana Gavrilă (24 ani, 489 WTA) a învins-o pe jucătoarea sud-coreeană Yeon Woo Ku (20 ani, 411 WTA), cu 2-6, 7-6 (7/5), 6-4, după două ore şi 44 de minute. În optimi o va înfrunta pe belgianca Marie Benoit. Aceasta a trecut în primul tur de o altă româncă, Cristina Dinu.

La dublu, Oana Gavrilă şi Ioana Loredana Roşca, favoritele numărul patru, s-au calificat în sferturi, prin victoria cu 6-3, 6-1 în faţa cuplului Ida Johansson (Suedia)/Teja Tirunelveli (SUA), potrivit Agerpres.

În optimile turneului de la Palmanova (Spania), dotat cu premii totale de 25.000 de dolari s-au calificat în urmă cu o zi și alte trei românce: Jaqueline Cristian, Alexandra Cadanţu-Ignatik şi Miriam Bulgaru.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Document secret rusesc obținut de Washington Post

3 Ucraina a încălcat „linia roșie nucleară” a Rusiei? / Culisele unui atac ucrainean asupra unei ținte-cheie din Rusia

4 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

5 Foarte interesante amănunte...