Andreea Răducan, singura candidată la președinția Federației Române de Gimnastică la alegerile de vineri

Andreea Răducan, singura candidată la președinția Federației Române de Gimnastică la alegerile de vineri

Fosta campioană mondială și olimpică Andreea Răducan este singura candidată la alegerile pentru președinția Federației Române de Gimnastică, programate, vineri, 4 august, de la ora 11,00, la Ministerul Tineretului și Sportului.

Actualul președinte, Adrian Stoica, a declarat, joi, pentru AGERPRES, că Andreea Răducan a îndeplinit criteriile de eligibilitate. "Andreea este singurul candidat, ea a întrunit criteriile, iar dosarul ei a fost validat de Comitetul Executiv. Eu nu voi mai candida având în vedere că există așa o dorință a tineretului de a intra în treaba aceasta. Am deja 42 de ani și jumătate în cadrul Federației Române de Gimnastică, gata, ajunge", a afirmat Stoica.

În cadrul Adunării Generale de vineri se vor mai organiza alegeri și pentru alte funcții după cum urmează:

Vicepreședinte, 2 posturi — candidați Maria Fumea, Dănuț Grecu, Monica Roșu.
Membru în Comitetul Executiv al FRG , 7 posturi — candidați Vasilica Agop (antrenor), Dragoș Bîrzu (antrenor), Angela Cacoveanu (antrenor), Olga Didilescu (personalitate), Adrian Durlă (personalitate), Nicolae Forminte (antrenor), Gina Gogean-Groza (personalitate), Ingrid Istrate (personalitate), Cătălin Meran (antrenor), Cristian Moldovan (antrenor), Florin Popa (antrenor), Augustin Pop (antrenor), Cristiana Spînu (antrenor)

Comisia de Apel, 3 posturi: Gabriel Popescu, Clemența Garabet

Comisia de Cenzori, 3 posturi: Paul Bobirci.

Conform Statutului FRG, în afară de președinte, 2 vicepreședinți și 7 membri, mai fac parte din Comitetul Executiv secretarul general și directorii tehnici ai federației (câte unul de disciplină), precum și un reprezentant al sportivilor.

AGERPRES (autor: Marius Țone, editor: Mihai Țenea, editor online: Irina Giurgiu)


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Așa o fi? /