Andreea Raicu s-a pozat nud, dar e mai mult o iluzie...

Andreea Raicu s-a pozat nud, dar e mai mult o iluzie...

Andreea Raicu a pozat nud în așternuturi, dar e mai mult o iluzie... Celelalte poze arată că diva de altădată s-a transformat într-o tanti oarecare...

Caruselul de imagini începe cu o fotografie în care vedeta apare îmbrăcată într-un costum de baie alb, dar pe măsură ce utilizatorii au răsfoit colajul, au putut vedea imaginea cu Andreea Raicu goală în așternuturi.

Ea a vorbit fanilor despre vacanța pe care a petrecut-o vreme de două săptămâni în Thailanda: “Vacanta pentru mine înseamnă liniște, deconectare, răsfăț și iubire! ?? Sa am libertatea sa pot face ce vreau, ce vor corpul și sufletul meu. ⁠După o perioada dificila am nevoie întotdeauna de liniște - sa îmi odihnesc corpul, sa nu mă grăbesc nicăieri, sa fac totul în ritmul meu, fără niciun alt plan decât cel ghidat de interiorul meu.⁠ Cele 2 săptămâni în Thailanda au fost ca o gura de aer de care aveam nevoie! Ți-am povestit mai multe în noul meu Blog pe ?? andreearaicu.ro. Tot acolo ți-am arătat și mai multe fotografii. ⁠P.S. ⁠Dacă mai ai întrebări legate de Thailanda sau curiozități... sunt aici sa îți răspund!”.

De ce nu s-a căsătorit niciodată Andreea Raicu

Este cunoscut faptul că Andreea Raicu a fost avut mai multe relații serioase, de-a lungul timpului, însă nu a făcut marele pas alături de niciunul dintre bărbații iubiți. În mai multe interviuri, vedeta a mărturisit că și-a găsit fericirea și liniștea în activitățile profesioanale și a subliniat faptul că fericirea care nu ține neaparat de a fi într-o relație.


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?