Andreei Antonescu i s-a făcut poftă de căpșuni și s-a dus în Antalya

Andreei Antonescu i s-a făcut poftă de căpșuni și s-a dus în Antalya

Andreea Antonescu este una dintre cele mai atrăgătoare interprete din showbiz-ul românesc. La 38 de ani, Andreea are o siluetă impecabilă și știe cum să o pună în valoare.
Andreea se află de trei zile, într-o vacanță în Antalya, alături de alți colegi de breaslă, printre care și Amna. Vedeta și-a bucurat fanii cu fotografii de la piscină, unde a apărut în costume de baie destul de decoltate.

”M-am convins că este un loc în care mă pot întoarce oricând cu Siena, pentru că este extrem de frumos. Recunosc, este prima dată când ajung în Antalya, dar sigur nu și ultima dată. Îmi va fi dor, foarte dor, dar mă întorc”, a mărturisit cântăreața într-un story pentru fanii săi.

Îmbrăcată într-un costum de baie negru, cu un decolteu generos, interpreta a făcut furori la piscină. Într-un video, postat la instastory, aceasta apare în piscină, în brațele unui bărbat. Se pare că momentul a fost spontan, doar pentru a-i distra pe fani.

Mulți i-au scris comentarii de apreciere cântăreței, lăudându-i trăsăturile fizice: ”Ce frumoasă ești”, ”Divină”, ”Super sexy”, „Ce corp superb!”. SURSA: protv.ro

Sursă foto: Instagram/ andreeaantonescu


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...