Andreescu și Emma Răducanu, în cădere liberă: Australian Open, încă o dezamăgire pentru ele

Andreescu și Emma Răducanu, în cădere liberă: Australian Open, încă o dezamăgire pentru ele

Bianca Andreescu (22 de ani, 43 WTA) și Emma Răducanu (20 de ani, 77 WTA) intră, în mod clar, în categoria jucătoarelor care „au dansat o vară“, în circuitul feminin. Pentru că, după niște rezultate bune, a urmat o cădere liberă pentru amândouă. Și, din păcate, nici nu sunt semne de revenire pentru ele, în acest moment.

Bianca Andreescu și Emma Răducanu, rezultate slab la Melbourne. FOTO: Arhiva Adevărul

Astăzi, în turul II de la Australian Open, ambele jucătoare cu origini românești au părăsit competiția. Mai întâi, a pierdut Bianca Andreescu, 6-2, 6-7, 4-6, în fața Cristinei Bucșa (100 WTA), sportivă născută la Chișinău, dar care acum reprezintă Spania. De remarcat că, în tiebreak-ul setului al doilea, Andreescu a irosit o minge de meci!

Apoi, a venit și eșecul suferit de Emma Răducanu, în duelul cu Coco Gauff (7 WTA). Aici, lucrurile au fost mult mai clare, în sensul că americanca s-a impus în minimum de seturi, scor 6-3, 7-6, după un meci de o oră și 43 de minute.

Bianca Andreescu și Emma Răducanu n-au depășit niciodată turul II, la Australian Open. „Bibi“ a mai atins această fază, în 2019 și 2021. Răducanu a părăsit competiția în turul II și anul trecut.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Ucraina contraatacă și face ravagii pe tronsonul de cale ferată Moscova–Kursk

2 Horoscop vineri, 3 mai 2024. Cei din zodia Berbec fac o schimbare în viață, iar Scorpionii ignoră sfatul partenerului

3 Israelul retrage din serviciu bateriile sale de rachete Patriot. Cum explică experții decizia și ce se poate întâmpla cu ele

4 VIDEO Voi ați văzut ce se întâmplă cu mașinile electrice în Germania?

5 „Bă, voi știți ce mai fac copiii voștri?”