Andrei Baciu, noul președinte interimar al PNL Sector 3. Ce alte numiri au fost făcute

Andrei Baciu, noul președinte interimar al PNL Sector 3. Ce alte numiri au fost făcute

Andrei Baciu, secretar de stat al Ministerului Sănătății, a fost numit în ședința de BPN a PNL, lider interimar la filiala Sectorului 3, fiind responsabil de organizarea alegerilor pentru o nouă conducere.

Liberalii au făcut miercuri mai multe numiri în funcții din cadrul partidului, printre acestea fiind doi președinți interimari de filială și mai mulți secretari general-adjuncți.

În ceea ce privește filialele, la Gorj a fost numit interimar Gigel Știrbu, vicepreședinte regional pentru Oltenia. De asemenea, la Sectorul 3 a fost o numire surpriză, adică a fost pus Andrei Baciu în locul lui Stelian Bujduveanu, care a fost la rândul său numit secretar general adjunct.

Andrei Baciu este medic de profesie și membru PNL de șapte ani. Începând cu decembrie 2019 este secretar de stat în Ministerul Sănătății. A făcut parte din echipa de management care a gestionat pandemia în toate guvernele care s-au succedat în această perioadă.

În plan politic, a fost ales în mai multe poziții de leadership în cadrul organizației PNL sector 1. Din 2018 până în 2022 a fost secretar general al Comisiei Naționale de Sănătate PNL, iar în 2022 a fost ales în poziția de președinte al acestei comisii. Atât Baciu, cât și Știrbu, trebuie să se ocupe ca în 60 de zile să aibă loc alegeri pentru conducerea organizațiilor unde au fost puși ca interimari.

Celelalte numiri

De asemenea, Lucian Bode și-a ales șase secretari adjuncți, aceștia fiind Silviu Mânăstire, Stelian Bujduveanu, Mihaela Paraschiv, Răzvan Prișcă, Valentin Ștefan și Ionuț Stroe.

Adjuncții se vor ocupa de diferite domenii activitate din partid, ajutând în relația cu teritoriul, dar fiind că e o perioadă de reorganizare la nivel de filiale. 


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

5 De citit...