Andrew Tate, mesaj din spatele gratiilor. Reacția DIICOT despre cutiile de pizza

Andrew Tate, mesaj din spatele gratiilor. Reacția DIICOT despre cutiile de pizza

Andrew Tate, fost campion mondial de kick-box, și fratele său, Tristan, vor petrece Revelionul, după gratii. Cei doi sunt acuzați de crimă organizată, viol, și trafic de persoane.

Andrew Tate si cutia de Jerry's Pizza FOTO Profimedia

Mesaje pe Twitter de după gratii

Deși și-a petrecut noaptea în închisoare, unul din frații Tate a continuat să posteze mesaje cu subînțeles pe contul său de Twitter. „Se pare că nebunia elitei conducătoare este expusă în întreaga lume acum. Au o singură comandă: Nu vorbi, comportă-te ca o oaie“, a scris Andrew Tate sâmbătă dimineața. Apoi, într-o altă postare, a scris că „Dumnezeu este de partea noastră. Matrix nu va câștiga“.

Eugen Vidineac, avocatul fraților Tate, a spus că probabil postarea a fost făcută de un manager de cont și a adăugat că ei neagă săvârșirea faptelor de care sunt acuzați (trafic de persoane, exploatare sexuală, viol) și încearcă să își demonstreze nevinovăția.

Tristan Tate și Andrew Tate, arestați 30 de zile FOTO Inquam

Tristan Tate și Andrew Tate, arestați 30 de zile FOTO Inquam

Reacția DIICOT despre cutiile de pizza

Autoritățile române aveau nevoie de dovezi că Andrew Tate se află în țară, așa că au început să-i urmărească postările de pe rețelele sociale, scrie presa britanică .

După controversa cu activista climatică Greta Thunberg , acesta a răspuns cu un videoclip în care fuma un trabuc și i s-a adus o cutie de pizza, în timp ce i se adresa Gretei spunând că nu va recicla cutia.

Referitor la ipoteza ca respectivele cutii cu pizza să-l dea de gol pe Andrew Tate că se află în România, reprezentanții DIICOT au transmis că poliția avea un mandat de percheziție pe numele celor doi, și, înainte să acționeze, s-au asigurat că frații Tate erau în România. „Folosim tot felul de informații, printre care și cele din surse publice, dar nu ne bazăm doar pe ele“, a transmis purtătoarea de cuvânt DIICOT.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Articol dubios despre România apărut în presa de la Budapesta...

2 Maneaua care a înnebunit planeta. Melodia este în centrul unei controverse uriaşe

3 Sfidare fără precedent / Kazahstanul a vândut Statelor Unite 81 de avioane militare de fabricație sovietică, prin intermediul unor firme offshore!

4 Justiția din Ro a comis-o din nou! Asta e din aia jegoasă, făcută în nesimțire!

5 Ce se întâmplă în China?