Andrew Tate ținea prizoniere șase tinere: una dintre fete aducea până la 50.000 de euro pe lună

Andrew Tate ținea prizoniere șase tinere: una dintre fete aducea până la 50.000 de euro pe lună

Andrew Tate, arestat în cadrul unei anchete privind traficul de persoane și violul, a ținut șase femei în „arest la domiciliu 24 de ore din 24, 7 zile din 7, ca niște prizoniere”, notează publicația britanică Daily Mail.

Una dintre fetele exploatate de Andrew Tate aducea până la 50.000 de euro pe lună FOTO Instagram

Anchetatorii au declarat că Tate le-a cerut angajaților săi să urmărească fiecare mișcare a victimelor sale, obligându-le să facă videoclipuri pornografice.

„Abuzul a fost fizic și emoțional. Nu aveau voie să părăsească casa fără pază și erau supravegheate zi și noapte”, a declarat o sursă judiciară pentru publicația britanică. „În esență, au fost ținute în arest la domiciliu 24 de ore din 24, 7 zile din 7, ca niște prizonieri. Erau lipsite de libertate și erau urmărite peste tot”.

Andrew Tate, în vârstă de 36 de ani a fost arestat joi dimineață împreună cu fratele său Tristan, în vârstă de 34 de ani, alături de complicele lor, Georgiana Naghel și Luana Radu, în vila lor de 600.000 de lire sterline din București.

Descinderea efectuată în zori de ofițerii de la unitatea de combatere a crimei organizate din Municipiul București a făcut parte dintr-o anchetă care a durat nouă luni. Percheziția proprietății a durat mai mult de 12 ore.

Imagini de la perchezitiile in casa fratilor Tate FOTO captură video

Imagini de la perchezitiile in casa fratilor Tate FOTO captură video

Procurorii susțin că Tate le-a recrutat pe femei pe platformele de socializare și le-a ademenit la București, mărturisindu-le în mod fals dragostea și intenția de a se căsători cu ele.

Tactica este cunoscută sub numele de metoda „lover boy”, care este folosită de infractori pentru a recruta victime care au probleme economice, seducându-le cu cadouri și promisiuni de viață mai bună în străinătate.

Cele șase victime au fost forțate să participe la videoclipuri pe platforma de conținut pentru adulți Only Fans și pe TikTok , cei doi frați urmând să încaseze toate veniturile.

„Avem informații că una dintre fete aducea până la 50.000 de euro pe lună”, a declarat sursa. „Ele nu primeau niciun ban din ceea ce câștigau”.

Printre femei se numără o americancă, o moldoveancă și patru românce.

Anchetatorii români și-au început investigația atunci când ambasada SUA la București a tras un semnal de alarmă după ce diplomații au descoperit că o americancă era ținută împotriva voinței sale în oraș.

Tânăra de 22 de ani, al cărei nume nu poate fi dezvăluit din motive legale, a reușit să își recupereze telefonul mobil și să își sune prietenul din SUA, care a alertat ambasada.

O înregistrare video a raidului difuzată de poliție arată, de asemenea, că ofițerii au recuperat arme, cuțite și bani.

Tate conduce, de asemenea, „Hustler's Academy", unde 127.000 de bărbați, majoritatea bărbați, îi plătesc 40 de euro pe lună pentru sfaturi despre cum să se îmbogățească și cum să se descurce în viață.

Fostul kickboxer a declarat anterior că s-a mutat în România împreună cu fratele său pentru că au crezut că vor primi mai puțină atenție din partea poliției.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Maneaua care a înnebunit planeta. Melodia este în centrul unei controverse uriaşe

2 Justiția din Ro a comis-o din nou! Asta e din aia jegoasă, făcută în nesimțire!

3 VIDEO Asta cu cei doi militari ucraineni de origine română, tată și fiu, o fi adevărată?

4 Așa o fi?

5 Sondaj Avangarde / Firea a început să recupereze teren... Piedone, în cădere liberă