Angajată a Ministerului Sănătății depistată cu coronavirus

Angajată a Ministerului Sănătății depistată cu coronavirus

O angajată a Ministerului Sănătății a fost depistată cu coronavirus. Este vorba de femeia de 41 de ani, confirmată pozitiv vineri seară, despre care inițial s-a comunicat că e din Mureș. Angajata a fost plecată în Dubai, revenind în țară pe 8 martie.

„Menționăm că, în prezent se află în curs o anchetă epidemiologică pentru stabilirea contacților și recoltarea probelor, la fel ca la fiecare caz depistat pozitiv. De asemenea, contacții direcți ai persoanei se află în autoizolare la domiciliu. În cadrul Ministerului Sănătății au mai fost luate și alte măsuri pentru prevenirea și limitarea răspândirii COVID-19. A fost limitat programul cu publicul și au fost stopate audiențele pentru o lună de zile. Au fost distribuite măști și produse dezinfectante pentru mâini și suprafețe. La intrarea în instituție sunt completate chestionarele pentru monitorizare. Reamintim că, rezultatele testelor ministrului Sănătății, Victor Costache și secretarului de stat, Nelu Tătaru sunt negative”, se arată într-o informare a Grupului pentru comunicare strategică.

Potrivit acestuia, eroare de comunicare a fost posibilă dintr-o confuzie în interpretarea acronimului instituției Ministerului Sănătății și cel folosit pentru județul Mureș.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 ULTIMA ORĂ Se coace debarcarea? / Un înalt oficial de la Kremlin ar fi contactat spionajul occidental şi s-ar fi oferit să ajute la oprirea războiului d…

2 Probleme în paradis? Ce dezvăluiri face Vitali Klitschko

3 Foarte interesante amănunte!

4 Fost şef al spionajului rusesc, reţinut în timp ce încerca să se alăture trupelor ruseşti din Herson

5 O „dihanie” HIMARS a spulberat baza grupării teroriste „Wagner” din regiunea Luhansk