Angajaţii HoReCa de pe Valea Prahovei - vaccinaţi în proporţie de peste 50%, susţin reprezentanţii domeniului

Angajaţii HoReCa de pe Valea Prahovei - vaccinaţi în proporţie de peste 50%, susţin reprezentanţii domeniului

Angajaţii sectorului HoReCa de pe Valea Prahovei sunt vaccinaţi anti-COVID-19 în proporţie de peste 50% şi în unele cazuri chiar de 100%, în funcţie de specificul fiecărei unităţi, au arătat reprezentanţii acestora în cadrul unei întâlniri care a avut loc, vineri, la sediul Prefecturii Prahova.

Potrivit unui comunicat de presă al Prefecturii, întâlnirea iniţiată de prefectul Cristian Ionescu a avut drept scop informarea privind calendarul măsurilor de relaxare adoptate recent de Guvern şi analizarea procentajului de vaccinare în rândul angajaţilor HoReCa pe Valea Prahovei.

"Conform datelor centralizate de reprezentanţii HoReCa la nivelul judeţului Prahova, în momentul de faţă, angajaţii sunt deja vaccinaţi în majoritatea locaţiilor într-o proporţie de 50% până la 100%, în funcţie de specificul fiecărei unităţi. (...) Conform opiniilor enunţate în cadrul discuţiilor, un procent ridicat de vaccinare în rândul angajaţilor HoReCa înseamnă un mediu sigur pentru turiştii care doresc să îşi petreacă timpul liber sau vacanţele în locaţii din judeţul Prahova", precizează sursa citată.

Totodată, membrii acestui sector de activitate au arătat că au fost făcute investiţii pe toată perioada pandemiei pentru a putea menţine activitatea unităţilor de pe Valea Prahovei şi pentru a păstra pe cât posibil o mare parte a angajaţilor, dar şi că în continuare promovează campania de vaccinare împotriva COVID-19 în rândul angajaţilor.

La întâlnire au participat şi subprefectul Alexandru Vane, mai multe companii cu un număr mare de angajaţi ce au fost însoţiţi de reprezentanţi ai Camerei de Comerţ şi Industrie Prahova, Patronatul Întreprinderilor Mici şi Mijlocii, dar şi ai Asociaţiei pentru Promovarea şi Dezvoltarea Turismului Prahova, precum şi un reprezentant al Direcţiei de Sănătate Publică Prahova, care a informat invitaţii cu privire la posibilitatea pe care o au agenţii economici de a solicita vaccinarea personalului şi a familiilor acestora cu prioritate, fie într-un centru de vaccinare fix, fie prin intermediul unei echipe mobile, care se deplasează la sediul acestora. AGERPRES/ (AS- autor: Anamaria Constantin, editor: Antonia Niţă, editor online: Simona Aruştei)

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Șeful unui clan mafiot din Austria și-a tocat dușmanii, i-a făcut mici și i-a mâncat cu muștar și ceapă

2 Așa o fi? / Sau e doar o nouă intoxicare a Mafiei PSD?

3 Ce dobitoc sinistru! / Cozmin Guşă mai apare cu doar 0,125% la Realitatea Plus! / El minte în continuare că are 49…

4 De citit...

5 VIDEO Aceștia sunt hoți care părăsesc nestingheriți un magazin din SUA!