Angelina Jolie îl acuză pe Brad Pitt de abuz: „A apucat-o de cap și a scuturat-o”

Angelina Jolie îl acuză pe Brad Pitt de abuz: „A apucat-o de cap și a scuturat-o”

Angelina Jolie a depus documente în instanță în care îl acuză pe fostul soț Brad Pitt că a atacat-o pe ea și pe copiii lor în timpul unui zbor cu un avion privat, ceea ce a determinat-o să ceară divorțul, relatează BBC.

Brad Pitt spune că Angelina Jolie a încercat să-i facă rău prin vânzarea podgoriei FOTO Getty Images

Într-un proces privind o cramă franceză pe care cei doi au cumpărat-o, Angelina Jolie spune că Brad Pitt a apucat-o de cap și a atacat doi dintre copiii lor în timpul călătoriei din 2016.

De asemenea, Pitt a abuzat verbal și a turnat alcool pe familia sa în timpul zborului din Franța spre Los Angeles, spune actrița.

Cu toate acestea, celebrul actor neagă acuzațiile.

Afirmațiile Angelinei Jolie privind comportamentul abuziv al fostului său soț în zborul din 14 septembrie 2016 au apărut în documente judiciare anterioare, inclusiv în acordul de divorț al fostului cuplu premiat cu Oscar.

Incidentul a fost investigat de FBI în 2016. Autoritățile au decis să nu depună plângere.

Dar noi detalii au fost susținute în dosarul depus marți la Los Angeles de echipa de avocați a actriței. Acesta face parte dintr-un proces în curs de desfășurare privind Chateau Miraval SA, o casă și o podgorie din sudul Franței pe care fostul cuplu de la Hollywood le-a achiziționat împreună.

Pitt susține că el și fosta sa soție au fost de acord să nu-și vândă acțiunile în acest loc fără permisiunea celuilalt.

Angelina contestă acest lucru și îi reproșează lui Pitt că a pus capăt negocierilor privind achiziționarea părților sale din proprietate.

În plângerea sa de marți actorul este acuzat că a fost abuziv fizic și emoțional față de ea și cei șase copii ai lor - cu vârste cuprinse între 8 și 15 ani la acea vreme - în timpul zborului cu avionul privat.

Avocații ei susțin că starul din Fight Club a început să țipe, acuzând-o că era „prea supusă copiilor”.

La scurt timp după zbor, Pitt „a tras-o în baia” din spatele avionului.

„Pitt a apucat-o pe Jolie de cap și a scuturat-o, apoi a apucat-o de umeri și a scuturat-o din nou înainte de a o împinge în peretele băii”, se arată în dosar.

„Pitt a lovit apoi de mai multe ori tavanul avionului, determinând-o pe Jolie să iasă din baie”.

După ce un copil a intervenit verbal, Pitt „s-a năpustit asupra propriului său copil”, iar Jolie „l-a apucat apoi din spate pentru a-l opri”, potrivit documentelor judiciare.

„Pentru a o lua pe Jolie de pe spatele lui, Pitt s-a aruncat cu spatele în scaunele avionului, rănind-o pe Jolie la spate și la cot. Copiii s-au repezit și toți au încercat cu curaj să se protejeze reciproc. Înainte de a se termina, Pitt l-a sufocat pe unul dintre copii și l-a lovit pe altul în față”

Avocații actriței a declarat că ea și copiii „au stat nemișcați și tăcuți sub pături” pentru restul zborului.

„Pitt ieșea periodic din spatele avionului pentru a țipa și a-i înjura. La un moment dat, a turnat bere pe soția lui; la un moment dat, a turnat bere și vin roșu pe copii”, se arată în dosar.

O sursă apropiată actorului a declarat pentru BBC că afirmațiile Angelinei Jolie sunt false.

„Ea continuă să refacă, să revizuiască și să își reimagineze descrierea unui eveniment care s-a petrecut în urmă cu șase ani, adăugând informații complet neadevărate de fiecare dată când nu reușește să obțină ceea ce vrea”, a spus sursa. „Povestea ei evoluează în mod constant”.

Anul trecut, un judecător a acordat custodia comună a copiilor ambilor părinți.

Domeniul Miraval este situat în satul Correns din sud-estul Franței și a fost cumpărat de cuplu pentru aproximativ 25 de milioane de euro în 2008.

Pitt spune că Angelina a încercat să-i facă rău prin vânzarea podgoriei.

Pitt a dat-o în judecată pe fosta soție, susținând că decizia acesteia de a vinde partea ei de moșie unui oligarh rus a reprezentat o încercare de „subminare” a investiției sale și de a-i provoca „un prejudiciu gratuit” lui Brad Pitt, care „a investit bani, timp și energie în afacerea cu vinuri”.

Avocații Angelinei spun că actrița „a făcut eforturi mari pentru a încerca să îi protejeze pe copiii lor de retrăirea durerii pe care Pitt a provocat-o familiei în acea zi”.

Aceștia adaugă că decizia ei de a-și vinde partea din această afacere s-a datorat faptului că „a devenit din ce în ce mai inconfortabil să continue să participe la o afacere legată de alcool, având în vedere impactul pe care îl are asupra familiei lor problema recunoscută a abuzului de alcool a lui Pitt”. Actorul a declarat pentru New York Times în 2019 că s-a alăturat Alcoolicilor Anonimi după despărțirea de Angelina.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…