Angelina Jolie, în vizită în oraşul ucrainean Lvov

Angelina Jolie, în vizită în oraşul ucrainean Lvov

Actriţa americană Angelina Jolie a fost văzută sâmbătă în Ucraina, în timpul unei vizite în oraşul Lvov, din vestul ţării, relatează dpa.

Într-un video distribuit pe Facebook, actriţa poate fi văzută zâmbind şi făcându-le cu mâna fanilor în timp ce comandă o cafea.



Jolie a activat trimis special al agenţiei ONU pentru refugiaţi timp de mai mulţi ani, dar detaliile vizitei ei în Ucraina sunt necunoscute.

Video-ul , în care Angelina Jolie poate fi văzută semnând o bucată de hârtie şi făcând cu mâna spre cameră, a fost postată pe Facebook de ucraineanca Maia Pidhorodeţka şi a adunat de atunci peste 19.000 de redistribuiri.

Pidhorodeţka a postat alături de video mesajul: "Nimic special. Doar Lvov. Am mers doar să beau o cafea. Doar Angelina Jolie. Ucraina este pur şi simplu sprijinită de lumea întreagă".

Lvov, oraş din vestul Ucrainei, s-a aflat sub atacul armatei ruse în ultimele săptămâni iar anterior în cursul lunii un tir cu rachetă s-a soldat cu cel puţin şapte morţi.



În luna februarie, Angelina Jolie a vorbit despre războiul din Ucraina într-o postare către cei 12,7 milioane de următori pe care îi are pe Instagram.

"Ca mulţi dintre voi, mă rog pentru oamenii din Ucraina", a scris ea.

"Mă concentrez asupra faptului ca tot posibilul să fie făcut pentru a asigura protecţia şi drepturile umane de bază pentru cei strămutaţi şi refugiaţii din regiune. Am văzut deja informaţii privind victime şi oamenii au început să-şi părăsească locuinţele pentru a căuta siguranţa", a adăugat ea.

"Este prea curând să ştim ce se va întâmpla, dar semnificaţia acestui moment - pentru poporul ucrainean şi pentru statul de drept internaţional - nu poate fi exagerată", a încheiat Jolie această postare.AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

5 De citit...