Angelina Jolie, prima apariţie publică după despărţirea de Brad Pitt, într-un video - VIDEO

Angelina Jolie, prima apariţie publică după despărţirea de Brad Pitt, într-un video - VIDEO

Angelina Jolie a avut prima apariţie publică oficială după intentarea divorţului de Brad Pitt printr-un mesaj video înregistrat în numele Organizaţiei Naţiunilor Unite (ONU), informează contactmsic.com.

Angelina Jolie, prima apariţie publică după despărţirea de Brad Pitt, într-un video - VIDEO (Imagine: AFP/Mediafax Foto)

Actriţa a vorbit despre despre noile politici internaţionale referitoare la drepturilor copiilor într-un mesaj video difuzat vineri în Haga, Olanda.

Angelina, care este emisar special al Înaltului Comisariat al Naţiunilor Unite pentru Refugiaţi, a înregistrat mesajul astfel încât acesta să coincidă cu lansarea de către ICC (International Criminal Court - Curtea Penală Internaţională) a politicii sale asupra copiilor, care subliniază infracţiunile împotriva tinerilor din întreaga lume.

"Impactul abuzurilor asupra copiilor este simţit de-a lungul generaţiilor", a declarat, printre altele, actriţa în vârstă de 41 de ani în mesajul video.

Mamă a şase copii, Angelina s-a despărţit de Brad în septembrie. În prezent se luptă pentru a obţine custodie exclusivă, în timp ce Brad Pitt îşi doreşte custodia comună a copiilor lor.

Actorul a devenit subiectul unei investigaţii privind abuzul asupra copiilor din cauza unei altercaţii care s-ar fi întâmplat în timpul unei curse cu avionul privat cu puţin timp înainte ca Angelina să intenteze pentru divorţ. Brad Pitt a fost achitat de acuzaţia de agresiune de către Departamentul pentru copii şi servicii familiale (DCFS - Department of Children and Family Services) din Los Angeles, dar o anchetă FBI este în desfăşurare ( http://www.mediafax.ro/life-inedit/brad-pitt-scos-de-sub-invinuire-dupa-ancheta-privind-abuzul-asupra-copiilor-sai-15937879 ).

Sursa: mediafax.ro

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Reacția Pro TV în cazul „angajatului Marius Buga”, cercetat penal într-un dosar de act sexual cu minor

2 Jurnalistul Pro TV, reținut pentru 24 de ore / Marius Buga este acuzat de o faptă oribilă

3 Corespondentul Pro TV Marius Buga, cercetat penal într-un dosar de act sexual cu minor

4 VIDEO „Urât, parcă toată lumea asta ar fi sclavii voștri, v-ați pierdut mințile de la bani”

5 De citit...