Anglia: Un copil a murit şi patru persoane au fost rănite într-o explozie de gaz

Anglia: Un copil a murit şi patru persoane au fost rănite într-o explozie de gaz

Un copil a murit şi patru persoane au fost rănite, dintre care două grav, într-o explozie de gaz care a distrus două case la Heysham, în nord-vestul Angliei, în noaptea de sâmbătă spre duminică, a anunţat poliţia, relatează AFP.

"Vom rămâne la locul unei presupuse explozii de gaz (...) care a provocat prăbuşirea a două case şi a avariat puternic o a treia", a anunţat poliţia din Lancashire , chemată la faţa locului la ora locală 02.40 (01.40 GMT).

"Din nefericire, puteam acum confirma că un copil a murit şi alte patru persoane au fost rănite, dintre care două grav", a adăugat poliţia pe Twitter .

Locuitorii de pe această stradă rezidenţială au fost evacuaţi, potrivit aceleiaşi surse.

"Soţia mea şi cu mine am crezut că am fost treziţi de un cutremur, toată casa a tremurat", a mărturisit Dan Knowles, care locuieşte la câteva străzi de locul în care a avut loc explozia, potrivit agenţiei Press Association.

Distribuitorul Electricity North West a anunţat că a întrerupt alimentarea cu curent electric din precauţie. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Un text dur și fără perdea despre ce se întâmplă acum în Ucraina și în „lumea civilizată”

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Dezvăluiri despre culisele unor negocieri secrete care ar fi putut termina demult războiul din Ucraina / Putin și Zelenski au fost dispuși să ia în cons…

4 Hărți care dau fiori / Victoria Rusiei în Ucraina ar avea consecințe devastatoare pentru apărarea NATO. România, printre țările aflate în pericol

5 Foarte interesante amănunte...