ANI: Fost funcţionar de la Serviciul de Permise Călăraşi - avere nejustificată de peste 1,3 milioane de lei

ANI: Fost funcţionar de la Serviciul de Permise Călăraşi - avere nejustificată de peste 1,3 milioane de lei

Agenţia Naţională de Integritate (ANI) a constatat existenţa unei diferenţe nejustificate de 1.340.225 lei (aproximativ 320.123 euro), între averea dobândită şi veniturile realizate de către Ion Ioniţă, fost funcţionar public cu statut special în cadrul Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatriculări a Vehiculelor din Călăraşi.

Potrivit unui comunicat transmis miercuri AGERPRES, Agenţia Naţională de Integritate a sesizat Comisia de cercetare a averilor din cadrul Curţii de Apel Bucureşti, în vederea începerii acţiunii de control cu privire la modificările patrimoniale intervenite şi veniturile realizate în perioada exercitării funcţiei de către Ion Ioniţă.

Persoana evaluată a fost informată despre declanşarea procedurii de evaluare, drepturile de care beneficiază (de a fi asistat sau reprezentat de un avocat şi de a prezenta date sau informaţii pe care le consideră necesare, personal ori prin transmiterea unui punct de vedere scris), precum şi despre existenţa diferenţelor semnificative.

Ion Ioniţă a depus la dosarul de evaluare un punct de vedere, în exercitarea dreptului la apărare, precizează sursa citată. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Apar amănuntele! / Vipera a arvunit bătăuși pentru a o pedepsi pe presupusa amantă a soțului! Unul dintre interl…

2 PSD, hoțomanul României! / Încă o bombă explodează sub curul lui Tudorache!

3 Incredibilele dezvăluiri ale unui fost ofițer britanic despre OZN-uri

4 Explodează alcovul bucureștean? / „Vă fac de panaramă, bolnavele Bucureștiului! Se f...teau la show! Are HIV… a …

5 Mari porcării se mai întâmplă în țara asta! Securiștii sunt încă la butoane