Anica de pe TikTok a făcut show la Chefi la Cuțite. ”Sunt ceva zeitate creată din aripi de înger și lacrimi de urs panda”

Anica de pe TikTok a făcut show la Chefi la Cuțite. ”Sunt ceva zeitate creată din aripi de înger și lacrimi de urs panda”

Ana Maria Ijac, cunoscută ca Anica de pe TikTok a făcut show la Chefi la Cuțite, în a 17-a ediție din sezonul 11. Concurenta a avut replicile la ea și i-a făcut pe chefi să râdă în timpul jurizării.

FOTO Antena 1

Anica, în vârstă de 34 de ani, locuiește în Tirol, Austria, și este șef de departament într-un resort. Pentru a-i impresiona pe jurați, concurenta le-a pregătit paricaș de pui cu turte la tigaie. A fost show de zile mari în bucătărie dar și în platoul emisiunii.

„Eu la 7 ani făceam gogoși și ciorbe. (...) Nu, nu sunt femeie. Tu n-ai văzut cum sunt femeile pe aici, pe TikTok. Nu, eu sunt ceva zeitate creată din aripi de înger și lacrimi de urs panda”, a spus Anica, relatează a1.ro .

Chefii au fost plăcut surprinși de apariția Anicăi în platoul emisiunii. Ea le-a făcut juraților și dezvăluiri despre viața sa.

„De fel sunt din Constanța, dar locuiesc în Austria. Sunt șeful departamentului de curățenie într-un resort, 122 de camere de hotel plus 41 de vile. Am o echipă de 30 - 32 de oameni, majoritatea români.

Fac asta din 2008. Eu nu știam să fac nimic și am plecat pițipoancă de Constanța, machiată până la urechi, piercinguri, tatuaje și cu unghii lungi. A fost perioada mea de armată!”, a povestit concurenta.

Chefii au fost impresionați și de mâncarea pregătită de Anica, nu doar de farmecul acesteia, așa că i-au oferit 3 cuțite cu care concurenta merge în etapa următoare.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro