Anna Lesko, goală în piscină!

Anna Lesko, goală în piscină!

Anna Lesko a încărcat pe rețelele de socializare o imagine în care apare goală pușcă, în timp ce plutește pe spate, în piscină. Admiratorii acesteia i-au comentat imediat la postare și au înroșit butonul de „like”!

”Dorința arzătoare este scumpă din punct de vedere metabolic. Aceasta se menține greu după răsplata evolutivă: copii. Devii atâ de concentrat asupra cerințelor neîncetate ale vieții cotidiene încat scurt-circuitezi orice încărcătură electrică ar exista. Captivitatea rigidizează dorința! Pasiunea este imprevizibilă; nu urmează ordinea cauzei și efectului. Ce funcționează lunea, s-ar putea să nu funcționeze joia. Soluția este adesea o surpriză și nu rezultatul genului de muncă pe care l-ai făcut până acum. Vorbesc despre libertate! Adrenalina ei este contagioasă!”, este citatul scris de Anna Lesko pe Instagram.


Citește și:

populare
astăzi

1 Dăncilă îl îngroapă definitiv pe Geoană, care a mințit cu nesimțire despre cum a ajuns el la NATO!

2 VIDEO Imagini spectaculoase de pe frontul din Ucraina, cu un atac rar de manual la nivel de batalion, al rușilor, oprit de ucraineni

3 Polițistul local Bucur Cezar Mihail s-a declarat femeie

4 VIDEO Lovitură cruntă încasată de Rusia în Crimeea! / Canal neoficial al aviației ruse: „Exact așa cum am spus că va fi. Veșnica pomenire…”

5 Un articol care dă fiori despre Siria, țara care a ajuns să supraviețuiască economic din fabricarea unui drog...