ANT: Alexandru Darie nu era înscris pentru efectuarea unui transplant hepatic sau pulmonar

ANT: Alexandru Darie nu era înscris pentru efectuarea unui transplant hepatic sau pulmonar

Agenţia Naţională de Transplant (ANT) a precizat joi că regizorul Alexandru Darie nu se afla înscris în Registrul Naţional de Transplant în vederea efectuării unui transplant hepatic şi nu a fost înscris nici pe lista de aşteptare pentru transplant pulmonar.

"În urma informaţiilor primite de la cele trei centre de transplant hepatic acreditate (Institutul Clinic Fundeni, Spitalul Clinic Sf. Maria Bucureşti şi Spitalul Judeţean de Urgenţă Sf. Spiridon Iaşi) vă comunicăm că domnul Alexandru Darie nu se afla înscris în Registrul Naţional de Transplant în vederea efectuării unui transplant hepatic", afirmă ANT într-un comunicat remis presei.

Reprezentanţii ANT susţin că Alexandru Darie nu a fost înscris nici în Registrul Naţional de Transplant pe lista de aşteptare pentru transplant pulmonar.

"De asemenea, conform datelor furnizate de Spitalul Clinic "Sfânta Maria" din Bucureşti, precizăm că domnul Alexandru Darie nu a fost înscris în Registrul Naţional de Transplant pe lista de aşteptare pentru transplant pulmonar", mai arată aceeaşi sursă.

Regizorul Alexandru Darie a murit miercuri la Institutul Clinic Fundeni . AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

4 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…