Antena 1 a pierdut iar în fața PRO TV, după ce ceruse blocarea contractului cu chef Cătălin Scărlătescu

Antena 1 a pierdut iar în fața PRO TV, după ce ceruse blocarea contractului cu chef Cătălin Scărlătescu

Antena Group a pierdut încă un proces prin care televiziunea încerca să blocheze contractul dintre Cătălin Scărlătescu şi Pro TV printr-o procedură rapidă numită ordonanţă preşedinţială, scrie Pagina de Media .

Cătălin ScărlătescuFoto: Antena 1

Tribunalul București a decis marți să respingă cererea Antenei de emitere a unei ordonanţe preşedinţiale. Judecătorii au considerat că cererea este „neîntemeiată”.

În aceste condiții, Antena ar trebui să le plătească cheltuieli de judecată atât către Pro TV, cât şi lui Scărlătescu, sume ce se ridică la peste 5.000 de euro. Decizia Tribunalului Bucureşti nu este definitivă şi poate fi atacată cu apel.

Antena 1 a decis să-i concedieze pe cei trei chefi, Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu, în toamna anului trecut pentru că aceștia au refuzat să participe la filmările noului sezon „Chefi la cuțite”.

În urma acestui refuz, Antena 1 a inițiat ulterior mai multe procese contra chefilor. În urma deciziei instanței în favoarea PRO TV, Antena Group va trebui să plătească cheltuieli de judecată: 11.840 de lei (în jur de 2.400 de euro) către Pro TV, 17.750 de lei (în jur de 3.500 de euro) către Sorin Bontea.


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Mi-a ajuns, nu se va mai repeta aventura” / Cea mai săracă țară din UE, prezentată lumii întregi de un celebru vlogger

2 Un jurnalist spaniol le sugerează românilor și slovacilor „blatul perfect”

3 „Sigur că e mai ieftin decât pe litoralul nostru” / Cât a ajuns să-i coste pe români o masă bună în Grecia

4 Litoralul în comunism / „Mamaia pentru bătrânei, Venus pentru discoteci, iar la Neptun și-ar fi adus Ceaușescu nisip din Sahara”

5 Cine este bătrâna putred de bogată din rețeaua grupării Coldea-Dumbravă. A semnat un contract de consultanță cu avocatul Trăilă