Antena 1 a pierdut iar în fața PRO TV, după ce ceruse blocarea contractului cu chef Cătălin Scărlătescu

Antena 1 a pierdut iar în fața PRO TV, după ce ceruse blocarea contractului cu chef Cătălin Scărlătescu

Antena Group a pierdut încă un proces prin care televiziunea încerca să blocheze contractul dintre Cătălin Scărlătescu şi Pro TV printr-o procedură rapidă numită ordonanţă preşedinţială, scrie Pagina de Media .

Cătălin ScărlătescuFoto: Antena 1

Tribunalul București a decis marți să respingă cererea Antenei de emitere a unei ordonanţe preşedinţiale. Judecătorii au considerat că cererea este „neîntemeiată”.

În aceste condiții, Antena ar trebui să le plătească cheltuieli de judecată atât către Pro TV, cât şi lui Scărlătescu, sume ce se ridică la peste 5.000 de euro. Decizia Tribunalului Bucureşti nu este definitivă şi poate fi atacată cu apel.

Antena 1 a decis să-i concedieze pe cei trei chefi, Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu, în toamna anului trecut pentru că aceștia au refuzat să participe la filmările noului sezon „Chefi la cuțite”.

În urma acestui refuz, Antena 1 a inițiat ulterior mai multe procese contra chefilor. În urma deciziei instanței în favoarea PRO TV, Antena Group va trebui să plătească cheltuieli de judecată: 11.840 de lei (în jur de 2.400 de euro) către Pro TV, 17.750 de lei (în jur de 3.500 de euro) către Sorin Bontea.


Citește și:

populare
astăzi

1 Dăncilă îl îngroapă definitiv pe Geoană, care a mințit cu nesimțire despre cum a ajuns el la NATO!

2 VIDEO Imagini spectaculoase de pe frontul din Ucraina, cu un atac rar de manual la nivel de batalion, al rușilor, oprit de ucraineni

3 Polițistul local Bucur Cezar Mihail s-a declarat femeie

4 VIDEO Lovitură cruntă încasată de Rusia în Crimeea! / Canal neoficial al aviației ruse: „Exact așa cum am spus că va fi. Veșnica pomenire…”

5 Un articol care dă fiori despre Siria, țara care a ajuns să supraviețuiască economic din fabricarea unui drog...