Antena 1 nu este în același trust cu „creștinul” Gâdea și Antena 3?

Antena 1 nu este în același trust cu „creștinul” Gâdea și Antena 3?

Emisiunea de la Antena 1, „Chefi la cuțite”, continuă promovarea tuturor deviațiilor în cadrul edițiilor difuzate la televizor.

În emisiunea difuzată pe 1 mai, producătorii de la Antena 1 au adus în platou o femeie de 71 de ani din Marea Britanie, care practică un fel de sado-masochism. Contra cost, bineînțeles.

Astfel, ea a apărut în fața românilor, de la ora 20:30, alături de „sclavul” său, un bărbat pe care-l ținea de o lesă.

Dar totul nu s-a petrecut pe bază de „preselecție”, așa cum lasă producătorii emisiunii de înțeles. Dimpotrivă, femeia a recunoscut că a fost căutată de realizatori și adusă în România. Totul a fost făcut public într-o discuție de pe Twitter, inițiată de jurnalistul TVR, Gabriel Giurgiu.

Acolo, Sophia a recunoscut că a fost abordată și adusă la București. „Mă obișnuisem deja că, la chefi la cuțite, e musai să avem 1-3 transsexuali sau travestiți. Anul acesta am avut parte de Mistress Sophia, o dominatrix de 71 de ani din UK care a venit cu sclavul de 41 de ani în lesă. Ce îmi place! Cum o fi aflat babeta din UK de Antena1, nu stiu”, a scris el.

Iată dialogul de pe Twitter:

Pe lângă „travestiți și transexuali”, emisiunea Chefi la cuțite promovează și prostituția , după cum a remarcat presa recent. Totul la ora 20:30, la o emisiune care se vinde drept „de familie” și pe care o pot urmări nestingheriți și copiii.



Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro