Antena 3 a STOPAT „dezvăluirile”. Cică e groasă cu „sursa” și Gâdea tremură ca gelatina

Antena 3 a STOPAT „dezvăluirile”. Cică e groasă cu „sursa” și Gâdea tremură ca gelatina

Antena 3 a stopat „dezvăluirile”. Cică e groasă cu „sursa” și Gâdea tremură ca gelatina. Așa cum v-am informat noi. Au dat-o în alte bălării. Dar, înainte de a fugi ca dracul de tămâie, s-a dat un Comunicat: „Intact Media Group a luat cunoștință de informarea publică făcută de către compania RCS&RDS și de patronul acesteia, Zoltan Teszari, în data de 19 mai 2017.

Facem precizarea că afirmațiile noastre se bazează pe documente și înregistrări oficiale, departe de speculațiile reprezentanților companiei sus-numite. Menționăm că pentru inducerea în eroare a opiniei publice și a instituțiilor statului, Intact Media Group va acționa în instanță atât compania RCS&RDS, cât și pe Zoltan Teszari.”

Partea mai interesantă este că Gâdea a făcut o greșeală fatală la ultima apariție cu „dezvăluiri”. L-a luat gura pe dinainte. Și a afirmat pe post că materialele difuzate de Antena 3 sunt de fapt înregistrări respinse de instanță procurorilor DNA și cerute de ei, tot în instanță. O imbecilitate. O minciună crasă. Dar cu consecințe penale. Care se vor vedea în curând. Așa cum v-am informat noi. 

Voi ce credeți, dacă pe înregistrări la DNA apărea aia care cerea telefoanele de la Bendei nu primea măcar un avertisment?Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Fosta țiitoare a lui Dragnea s-a combinat cu fostul patron de la Sensiblu

2 VIDEO Priviți, soldații ucraineni folosesc obuzierele italiene FH70, dar trag cu muniție produsă în Finlanda!

3 ULTIMA ORĂ E disperare mare! / Rusia scoate din depozitele armatei și prima generaţie a lui T-80!

4 VIDEO „Nu mai are fiere, splină, o parte din ficat, coastele i-au pătruns în plămâni” / Patru polițiști de la SAS, reținuți după ce au bătut un bărbat c…

5 Hopa! Soldații ruși și-au creat pe Telegram o „scorbură” pe care Kremlinul nu o poate controla