Antena 3, bătută de RTV și Realitatea în seara când pușcăriașul Voiculescu a fost la cocina lui Ghiță!

Antena 3, bătută de RTV și Realitatea în seara când pușcăriașul Voiculescu a fost la cocina lui Ghiță!

„Îmi cer scuze față de colegii tăi de la Antena 3, că în loc să le dau lor primul interviu după pușcărie, vi-l dau vouă”, i-a spus Dan Voiculescu jurnalistei România TV, în interviul de marți seara. Avea și de ce să le ceară scuze. I-a bătut în audiență. România TV a fost peste televiziunea de știri a Intact cu primul interviu acordat de mogul după ieșirea din închisoare, relatează  Paginademedia.ro .

De ce România TV? Dan Voiculescu a argumentat, în câteva cuvinte: „Pentru că v-ați orientat și felicitări”. N-a detaliat ce înseamnă că s-au „orientat”

Cum s-a descurcat România TV în audiențe? A fost peste rivalul Antena 3. 

În cele 15 minute, cât a durat interviul, România TV a avut peste jumătate de milion de telespectatori la nivelul național, peste Antena 3, care pe același interval era urmărită de 400.000 de persoane.  

Diferența dintre cele două posturi s-a simțit și la orașe, unde pe România TV erau 335.000 de persoane, în timp ce pe Antena 3 erau în jur de 250.000. 

Pe publicul comercial, Antena 3 a fost a treia televiziune de știri, cu cifre la jumătate față de România TV. Postul fondat de Dan Voiculescu a fost depășit și de Realitatea TV. 
Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Etnicii minoritari din armata rusă au început să vorbească în limba nativă pentru a nu fi bombardați de ucraineni

2 O nouă ameninţare lansată de propaganda rusă: „Două rachete nucleare vor lovi imediat. Una la Washington, cealaltă la Londra” VIDEO

3 ULTIMA ORĂ VIDEO Primele imagini cu „măcelul” produs de ucraineni la baza militară rusească din Crimeea

4 ULTIMA ORĂ Primul oficial ucrainean de top care admite că este „imposibil” ca Ucraina să învingă Rusia cu nivelul actual de sprijin din Occident

5 VIDEO „Acesta este doar începutul” / Ucrainenii au „măcelărit” aerodromul din Crimeea de unde rușii efectuează lovituri aeriene asupra orașelor!