Antena 3, bătută de RTV și Realitatea în seara când pușcăriașul Voiculescu a fost la cocina lui Ghiță!

Antena 3, bătută de RTV și Realitatea în seara când pușcăriașul Voiculescu a fost la cocina lui Ghiță!

„Îmi cer scuze față de colegii tăi de la Antena 3, că în loc să le dau lor primul interviu după pușcărie, vi-l dau vouă”, i-a spus Dan Voiculescu jurnalistei România TV, în interviul de marți seara. Avea și de ce să le ceară scuze. I-a bătut în audiență. România TV a fost peste televiziunea de știri a Intact cu primul interviu acordat de mogul după ieșirea din închisoare, relatează  Paginademedia.ro .

De ce România TV? Dan Voiculescu a argumentat, în câteva cuvinte: „Pentru că v-ați orientat și felicitări”. N-a detaliat ce înseamnă că s-au „orientat”

Cum s-a descurcat România TV în audiențe? A fost peste rivalul Antena 3. 

În cele 15 minute, cât a durat interviul, România TV a avut peste jumătate de milion de telespectatori la nivelul național, peste Antena 3, care pe același interval era urmărită de 400.000 de persoane.  

Diferența dintre cele două posturi s-a simțit și la orașe, unde pe România TV erau 335.000 de persoane, în timp ce pe Antena 3 erau în jur de 250.000. 

Pe publicul comercial, Antena 3 a fost a treia televiziune de știri, cu cifre la jumătate față de România TV. Postul fondat de Dan Voiculescu a fost depășit și de Realitatea TV. 





Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

4 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?

5 Nu le zice rău Ciucă...