Antena 3, cel mai RECLAMAT post TV din România! În orice țară normală haznaua pesedisto-securistă ar fi fost închisă deja!

Antena 3, cel mai RECLAMAT post TV din România! În orice țară normală haznaua pesedisto-securistă ar fi fost închisă deja!

Antena 3, cel mai RECLAMAT post TV din România! În orice țară normală haznaua pesedisto-securistă ar fi fost închisă deja! 1481 de sesizări a primit CNA în legătură cu postul de știri Antena 3 în anul 2018! Informația este furnizată de un membru CNA pe contul de Facebook.

Cea a scris Alexandru Kocsis:

Ieri am avut şedinţa CNA a cărei ordine de zi o publicasem miercuri seară. În cadrul acestei şedinţe a fost prezentat şi raportul de activitate al CNA pentru anul 2018 pe care vreau să vi-l prezint şi vouă.
În imaginile de mai jos am încărcat o sinteză a acestui raport de activitate, deoarece în forma sa completă are aproximativ 140 de pagini şi îl veţi putea găsi încărcat pe site-ul instituţiei.
Ce cred că este de interes pentru majoritatea cititorilor şi nu veţi găsi în sinteza raportului vă voi scrie separat. Situaţia finală a numărului de sesizări, numărului de sancţiuni şi cuantumul amenzilor date de CNA în 2018. Ca să nu lungesc mesajul prea mult o să scriu doar posturile de ştiri. De ce? Pentru că sunt cele care suscită cel mai mare interes şi cele mai mari dezbateri atunci când vine vorba despre activitatea CNA şi tratamentul aplicat radiodifuzorului x faţă de y sau z.
Le scriu în ordine alfabetică:

Antena3 – 1481 de sesizări primite, 7 somaţii publice, 8 amenzi, 157.000 lei cuantumul total al amenzilor primite în 2018.

B1TV – 47 de sesizări primite, 6 somaţii publice, 7 amenzi, 130.000 lei cuantumul total al amenzilor primite în 2018.

DIGI24 – 34 de sesizări primite, 2 somaţii publice, 2 amenzi, 20.000 lei cuantumul total al amenzilor primite în 2018.

RealitateaTV – 140 de sesizări primite, 3 somaţii publice, 17 amenzi, 10 minute de întrerupere a emisiei cu difuzarea textului sancţiunii primite, 220.000 cuantumul total al amenzilor primite în 2018.

RomâniaTV – 296 de sesizări primite, 7 somaţii publice, 6 amenzi, 90.000 lei cuantumul total al amenzilor primite în 2018.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Nunta odraslei interlopului Nuțu Cămătaru, „udată” cu grămezi de bani de Cosmin Olăroiu și Codin Maticiuc

2 Dmitri Medvedev ar fi încercat să se sinucidă? Presa din Ucraina susține că s-ar fi găsit și mai multe bilețele de adio

3 Au scos de la naftalină vechile rachete sovietice! / Semne evidente că Rusia gâfâie pe frontul din Ucraina

4 ULTIMA ORĂ Panică la Gazprom! / Americanii au întrecut Rusia în exportul de gaz către Europa, pentru prima oară în istorie

5 Profa sexy, promovată de PSD inspector școlar în Arad. Vine de la un liceu unde un singur elev a luat Bacul