Antena 3: Tensiune maximă în PSD, Mihai Tudose amenință cu demisia

Antena 3: Tensiune maximă în PSD, Mihai Tudose amenință cu demisia

Potrivit unor informații de ultimă oră, în acest moment este tensiune maximă în PSD. Surse din Partidul Social Democrat spun că, Mihai Tudose a ameninţat că va demisiona, anunță Antena 3!

 Nemulțumirea acestuia a apărut după apariţia sondajului făcut de institutul Avangarde, care arată că Guvernul s-a prăbuşit brusc la capitolul încredere, de la 40% la 27%.

Citește și:  SURSE Tudose DEMISIONEAZĂ! Pieleanu, trimis de Dragnea la Antena 3 să lanseze atacul!

Antena 3 mai spune, citând voci din PSD, că sondajul a fost comandat de Dragnea ca să justifice o remaniere în scurt timp.

Tot Antena 3 mai anunță că Tudose este supărat că ședința BPN de astăzi a fost pusă intenționat la o oră la care el nu poate ajunge, fiind în întâlnirea cu șeful NATO!

„Este o problemă, o problemă de imagine. Când un ministru este cunoscut doar de 35% dintre români înseamnă că acești români nu au niciun fel de preocupare față de activitatea Guvernului, nu îi interesează. Cel mai important membru al Guvernului este Teodor Meleșcanu. Apoi, în topul încrederii, este Lia Olguța Vasilescu. Mihai Tudose se bucură de 27% opinie favorabilă. Este certă scăderea încrederii în Guvernul României. Și ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, stă bine la capitolul încredere. Restul... nenorocire. Am mai văzut așa ceva, la Guvernul Boc. Ministrul Tudorel Toader are 30% opinie favorabilă. Teodor Meleșcanu stă cel mai bine în sondaje, iar la baza piramidei, unde este dezastru, se află Liviu Pop, Marius Dobre, Marius Dunca și Marcel Ciolacu. Încrederea în Guvernul Tudose este undeva la 26%”, a declarat Marius Pieleanu vineri seara la Antena 3.

Într-un sondaj din luna august al aceluiași institut, deci acum o lună și ceva, social-democraţii erau opţiunea de vot pentru 46% dintre români dacă duminica viitoare ar fi alegeri, scrie România Curată.

PSD ar fi urmat, conform Avangarde, în clasament de PNL, cu o cotă electorală de 25%, ALDE cu 7%, USR cu 6% şi UDMR cu 5%. Sub pragul electoral se află PMP cu 4%, intenţie de vot. 48% dintre respondenţi au declarat că au o părere bună despre actualul premier Mihai Tudose, şeful Guvernului fiind urmat, în echipa sa, de ministrul Muncii, Lia Olguţa Vasilescu, cu 47%, ministrul de externe, Teodor Meleşcanu, cu 45%, şi ministrul dezvoltării, Sevil Shhaideh, cu 38%.

 
 





Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

5 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria