Antena3 anunță că Dragnea își pune sluga la Interne

Antena3 anunță că Dragnea își pune sluga la Interne

Carmen Dan, fost prefect de Teleorman, ar fi propunerea PSD pentru Ministerul de Interne, conform surselor Antena 3. La ora 14:00 urmează să fie făcut anunțul oficial referitor la numele propuse în executiv.

Până în acest moment, numele vehiculat pentru Ministerul de Interne a fost Gabriel Vlase, considerat un apropiat al lui Liviu Dragnea.

Iată mai jos ce scrie  Liber în Teleorman despre Carmen Dan și Liviu Dragnea

„Carmen Daniela Dan și Liviu Dragnea au împărțit același apartament!

Încurcate sunt căile vieții, dar și mai încurcate sunt legile susținerii politice! Din păcate, oamenii au memoria scurtă și nu prea înțeleg că toate cele care ni se întâmplă astăzi au legături profunde cu evenimente din trecut, tipărite pe vreo pagină îngălbenită de ziar. Și totuși, grație unor oameni care și-au păstrat amintirile intacte, am aflat acum, cu plăcută surprindere, faptul că susținerea Danielei Carmen Dan pentru funcția de prefect și, mai nou, pentru aceea de parlamentar din partea lui Liviu Dragnea datează din trecutul tenebros al celui care a știut mereu să-și facă parte din ce-a luat de la alții.

Pe vremea când devenea, pentru prima dată, președinte al Consiliului Județean Teleorman, Liviu Dragnea obținea un apartament de serviciu la etajul I al unui bloc situat pe strada Ion Creangă din Alexandria. Evident că pentru un ditamai baronul în devenire, lui Dragnea nu i-a fost suficient un singur apartament, așa că a făcut tot ce era necesar pentru ca apartamentul de lângă al său să fie folosit tot de familia sa. Însă, nu mai putea beneficia, potrivit legii, de încă o locuință de serviciu și atunci, Baronul a operat o șmecherie în acte. Practic, potrivit gurilor rele, dar informate, în apartamentul învecinat locuia, doar în hârtii, o anonimă angajată a consiliului județean, pe numele ei… Carmen Daniela Dan! Pe vremea aceea, actualul prefect de Teleorman era un biet consilier juridic, care făcea tot posibilul să-i intre în grații celui mai râvnit dintre puternicii județului. Ciudat, însă, că într-o discuție despre trecutul ei dificil, Carmen Daniela Dan îi mărturisea subsemnatei cât de greu îi era la momentul acela să facă naveta la Videle, fără ca subsemnata să știe că în acte prefecta, atunci consilier juridic, era beneficiara unei locuințe de serviciu din blocul F Modern.

Se pare că atunci ocuparea a două apartamente unite de către Liviu Dragnea a atras atenția presei centrale, Mihai Tatulici venind în Teleorman pentru a constata abuzul baronului în devenire.

Înștiințat cu o zi înainte de sosirea echipei de jurnaliști de la București, Dragnea a zidit într-o singură noapte la loc peretele dintre cele două apartamente, pentru a demonstra tuturor că povestea nu e valabilă. Desigur, echipa de jurnaliști a sesizat inadvertența și a constatat că pe avizierul de la scara blocului era trecut la apartamentul 2 numele Danielei Carmen Dan, despre care nimeni nu putea presupune că va deveni prefect al județului Teleorman și nici eventual viitor parlamentar. Vreme de aproape de 10, Liviu Dragnea a locuit în cele două apartamente unite, sacrificiul Danielei Carmen Dan fiind recompensat la mulți ani mai târziu, când toată lumea uitase povestea, printr-o funcție de conducere în județ.

De la surse din Consiliul Județean Teleorman am aflat că Dragnea avea la momentul acela centrală termică pe curent, plătită de autoritatea județeană și că cele două apartamente au fost amenajate tot din bani publici, inclusiv tacâmurile și vesela fiind furnizate de Consiliul Județean Teleorman. Aceleași surse, pe care le vom certifica cu documente în următoarele ediții ale ziarului nostru, își amintesc că atunci, la momentul în care s-a difuzat emisiunea lui Tatulici, Carmen Daniela Dan a fost sunată la Videle, dar aceasta a refuzat să discute cu jurnalistul, preferând, ca și acum, să tacă și să spere că lumea va uita. Oricum, la momentul acela, ea nu era o miză, fiind o biată angajată a instituției conduse de Dragnea. Acum, la peste zece ani după terminarea poveștii, ne putem explica și noi de unde vine simpatia lui Dragnea pentru fata simplă de la Videle care a devenit peste noapte prefect de județ. Practic, Dragnea știe să-și plătească datoriile și la zeci de ani mai târziu. Sperăm că la fel va ști să-și plătească și păcatele!”

Iată cum arată lista miniștrilor, pe surse, până în acest moment:

Ministerul Dezvoltării - Sevil Shaiddeh sau Lia Olguţa Vasilescu

Ministerul Muncii - Lia Olguţa Vasilescu

Ministerul Sănătăţii - Florian Popa / Sorina Pintea/ Ionel Sinescu

Ministerul Finanţelor / Fonduri Europene - Marius Nica / Cristian Socol

Ministerul Economiei - Mihai Tudose

Ministeul Energiei - Iulian Iancu / Andrei Gerea

Ministerul de Interne - Gabriel Vlase / Carmen Dan

Ministerul Apărării/Comunicaţii - Georgian Pop

Ministerul Justiţiei - Florin Iordache

Ministerul Educaţiei - Mihnea Costoiu / Sorin Câmpeanu

Ministerul Transporturilor - Mihai Fifor

Ministerul Tineretului şi Sportului - Gabriel Petrea

Ministerul Culturii - Ionuţ Vulpescu / Daniel Barbu

Ministerul Afacerilor Externe - Bogdan Aurescu

Ministerul Apelor şi Pădurilor - Doina Pană

Ministerul pentru IMM-uri - Florin Jianu

Ministerul Agriculturii - Daniel Botănoiu

Ministerul Mediului - Daniel Constantin (ALDE)

Ministru pentru Relaţia cu Parlamentul - Steluţa Cătăniciu




Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Foarte interesante amănunte...

5 Eduard Hellvig, atac dur la medicul Cîrstoiu: „Când spectacolul începe să fie fluierat, își iau trusa de machiaj și își văd de drum”