Antonia, goală printre așternuturi

Antonia, goală printre așternuturi

Antonia a avut parte de o ședință foto lipsită de inhbiții, în care a mizat pe senzualitate. Cântăreața a renunțat la haine și a pozat goală printre așternuturi, impresionându-și fanii de pe rețelele sociale.
Antoniei nu îi lipsește îndrăzneala când vine vorba de aparițiile sale. Artista a publicat recent pe rețelele sociale o serie de fotografii nud, în care a pozat acoperită doar de un cearceaf alb.

Cu părul împletit în mai multe codițe, și o țigară în mână, Antonia s-a lăsat fotografiată goală, întinsă pe burtă, cu tatuajele și o parte din posterior la vedere.

O altă fotografie din seria celor postate o arată pe Antonia în oglindă, cu părul ciufulit, îmbrăcată într-un maiou alb și o pereche de bikini în aceeași culoare. Nici ultima imagine nu este de ignorat, Antonia fiind suprinsă pe scaun, într-un body alb, mulat, care îi scoate în evidență rotunjimile.

Imaginile spectaculoase, în alb-negru, au strâns peste 77 de mii de aprecieri în doar o zi și o serie de reacții din partea fanilor Antoniei.

"Cred că nici nu-ți imaginezi cât ești de frumoasă", "Superbitate", "Frumoasă", "Ești foarte frumoasă , superbă strălucești ca un diamant", scrie protv.ro .

Sursă foto: Instagram



Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Nu le zice rău Ciucă...

4 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

5 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski