Antonia, goală și ireal de sexy

Antonia, goală și ireal de sexy

Antonia a confiscat toate "inimioarele" din Instagram cu aceste fotografii, în care nu-ți poți luat ochii de la corpul ei lucrat cu efort la sala de sport, dar sculptat, pe alocuri, și de medicul estetetician. Antonia are o singură operație estetică, la nivelul sânilor, pe care a recunoscut-o fără fițe.

Senzuala solistă Antonia (31 de ani) face ce face și revine în atenția fanilor, cu poze în ipostaze sexy. Îmbrăcată în cel mai minuscul costum de baie pe care îl avea în șifonier, și care cu chiu cu vai îi acoperea zona intimă și bustul imens, siliconat, Antonia a făcut furori cu formele sale apetisante, în timp ce stătea tolănită pe șezlong, la soare.

antonia
Antonia este mulțumită de noile implanturi mamare
Foto Instagram

Tot la categoria poze-sexy intră și această superbă imagine alb-negru, în care solista apare complet goală, acoperindu-și, totuși, cu palmele, bustul proeminent.

Antonia arată incredibil după 3 nașteri
foto: idaniphotography / Daniel Ilinca

Cântărețul Alex Velea (36 ani), cu care artista are doi băieți, pe Dominique (5 ani și jumătate), și pe Achim (3 ani și jumătate), este mândru de iubita lui, cu care speră să facă și nuntă, după ce Antonia va fi din nou o femeie liberă și în acte. Frumoasa artistă mai are o fetiță, Maya (11 ani), din căsnicia cu Vincenzo Castellano, dar care locuiește cu tatăl ei, în Italia. Antonia duce dorul scenei, și de abia așteaptă să revină în spectacole, primul fiind  anunțat pe 26 iunie, în parcarea de la Romexpo, unde spectatorii o vor aplauda din propriile mașini, scrie  Click .


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 De citit...

3 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

4 VIDEO Imagini apocaliptice în Grecia...

5 Dezvăluiri înfiorătoare despre insula pe care britanicii au desfășurat experimente secrete și șocante