Antrenor italian, zgâriat pe față cu focaccia, de rivalul său

Antrenor italian, zgâriat pe față cu focaccia, de rivalul său

În Italia, antrenorul unei echipe de fotbal a fost zgâriat cu o bucată de focaccia aruncată intenționat de omologul său, al cărei echipe pierduse meciul, conform Gazzetta dello Sport .

Roberto Malotti (stânga) și Domenico Toscano (dreapta) foto: colaj/ twitter

Incidentul s-a petrecut după meciul Montevarchi - Cesena, din Grupa B a Seriei C, încheiat cu scorul 0-3.

Antrenorul gazdelor toscane, Roberto Malotti, l-a atacat mai întâi verbal, apoi fizic, pe Domenico Toscano, antrenorul Cesenei, în timp ce acesta oferea un interviu jurnaliştilor din Cesena.

Antrenorul Cesenei ar fi vorbit prea mult cu jucătorii adversi în timpul meciului. Așa că, la finalul meciului, Malotti l-a lovit de Toscano cu o bucată de focaccia tare, direct în frunte, zgâriindu-l puțin, încât rana a început să-i sângereze. Domenico Toscano a reacționat verbal, în timp ce Malotti i-a strigat: „Te lovesc, mai devreme sau mai târziu”. Managerii și jurnaliștii prezenți au reacționat șocați, încerând să-i despartă pe aceștia.

Câteva minute mai târziu după scena rușinoasă, reprezentanții clubului lui Montevarchi i-au cerut scuze lui Domenico Toscano și celor prezenți pentru cele întâmplate.

Cesena care a obținut a patra victorie consecutivă și a ajuns pe locul patru la doar două puncte distanță de liderii Gubbio-Entella. Montevarchi, în schimb, trece prin cea mai complicată perioadă a conducerii lui Malotti, fiind în prezent pe ultimul loc, cu doar 8 puncte. .

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Schimbarea importantă făcută de Loteria Română în Săptămâna Mare

2 Horoscop vineri, 3 mai 2024. Cei din zodia Berbec fac o schimbare în viață, iar Scorpionii ignoră sfatul partenerului

3 VIDEO Cea mai mare afacere a Securității / „Era o adevărată fabrică de bani. Nu știu dacă mai era cineva în România acelor ani care să câștige atât de m…

4 VIDEO Ce a căutat Piedone la Istanbul?

5 S-a dat „liber la Rusia”? / „Sunt deja țări care au furnizat Ucrainei aceste arme fără condiții”