Antrenorul lui Alaves s-a lămurit de Hagi, dar crede în el. „Joacă prost. Trebuie să-l trezim” VIDEO

Antrenorul lui Alaves s-a lămurit de Hagi, dar crede în el. „Joacă prost. Trebuie să-l trezim” VIDEO

Ianis Hagi a avut ocazia să arate ce știe în partida Alaves - Real Madrid, din etapa a 14-a a campionatului Spaniei. Momentul era perfect: liderul rămăsese în 10 jucători, după eliminarea lui Nacho, antrenorul Luis Garcia îl trimisese în teren pentru a profita de spațiile din echipa Realului, iar toți ochii erau ațintiți spre această partidă, grație notorietății adversarilor. Totul s-a terminat prost pentru mijlocașul român.

Ianis Hagi a atins de 9 ori mingea în cele 35 de minute jucate, a pierdut aproape toate baloanele și a centrat o dată, în tribună. În minutul 90+2, când Real Madrid a dat lovitura și a marcat golul victoriei, românul a participat la o eroare colectivă, pierzându-l din marcaj pe Lucas Vasquez. Motiv pentru care a fost desființat de fanii și de presa iberică. A primit nota 3 în Noticias de Alava, cea mai mică dată de publicația bască, în timp ce Marca și As nu l-au notat, acordându-i o liniuță.

Ar fi trebuit să ofere mai mult

Noticias de Alava a scris: „Intrările lui Sola și Hagi au dus la o dezamăgire majoră . Au fost aleși să înlocuiască munca neîncetată a lui Abde și Guridi, însă prestațiile lor nu s-au ridicat la înălțimea unei întâlniri cu Real Madrid. Niciunul nu a fost capabil să muște în ultima treime, ambii au ratat încă o ocazie să convingă pentru prinde primul 11".

Ianis Hagi l-a pus pe gânduri pe antrenorul de la echipa de club. Foto Facebook Alaves

Ziariștii basci au continuat: „Hagi a apărut în iarbă ca un șoc. Și n-a fost bun deloc. Nu i-a dat lui Alaves ce avea nevoie, nici măcar în superioritate numerică. Și a fost depășit în mod repetat. Ar fi trebuit să ofere mult mai mult".

Antrenorul Luis Garcia, care a făcut o criză de nervi în momentul primirii golului, a comentat după partidă, arătându-le cu degetul pe rezervele pe care le-a trimis pe teren: „Am adus băieți proaspeți, dar ei n-au fost buni. E fotbal, nu trebuie să individualizezi. Ce mă scoate din sărite e finalul, pentru că jucătorii au greșit. Intrăm pe teren cu gândul să adunăm puncte, iar astăzi le-am dăruit", a declarat tehnicianul lui Alaves.

Are sprijinul antrenorului

Apoi, Luis Garcia a vorbit despre situația lui Ianis Hagi: „A fost un meci în care el trebuia să facă un pas înainte. Și nu l-a făcut. A făcut un meci prost. Trebuie să-l recuperăm și să-l trezim. Eu îl voi sprijini”, a spus antrenorul bascilor, potrivit Marca.

Împrumutat de Glasgow Rangers în august până la sfârșitul sezonului în Spania, „tricolorul" a jucat în 16 partide la Alaves, însă media e de aproape o repriză pe meci. A înscris două goluri, ambele într-o întâlnire din Cupă, cu o echipă din liga a 4-a, a ratat un penalty și a dat o pasă decisivă în LaLiga.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?

5 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat