Antrenorul lui Ianis Hagi a observat minusurile românului. Ce-i lipsește mijlocașului lui Alaves

Antrenorul lui Ianis Hagi a observat minusurile românului. Ce-i lipsește mijlocașului lui Alaves

Ianis Hagi a debutat la Alaves, fiind trimis în teren în minutul 87 al partidei cu Valencia (1-0), în etapa a 4 din LaLiga. Internaționalul român a jucat 9 minute pentru gruparea spaniolă, cu tot cu cele de prelungire, și nu a realizat nimic notabil în scurtul timp petrecut pe teren.

Ianis Hagi se află în fața unei noi provocări, în Spania. Foto Facebook

Ziariștii locali au observat că Ianis a vrut să impresioneze și au notat: „De-abia a avut timp să se implice, dar s-a văzut dorința de a-și căuta coechipierii în joc". De partea cealaltă, antrenorul Luis Garcia a explicat de ce Hagi a fost folosit atât de puțin: „Crește în pregătire de la o zi la alta, totuși îi lipsesc automatismele și alte lucruri".

Pentru Ianis Hagi a venit convocarea la naționala României pentru partidele cu Israel și Kosovo, din preliminariile Euro 2024, astfel că va părăsi clubul basc pentru mai bine de o săptămână și va rata astfel integrarea în angrenajul lui Alaves. Astfel, el va fi cu siguranță rezervă și la meciul următor din LaLiga, în deplasarea de la Madrid cu Rayo Vallecano.

Spre deosebire de Ianis Hagi, un alt jucător venit tot în această perioadă și tot sub formă de împrumut , Alex Sola a intrat în teren fără niciun antrenament cu noua sa echipă. El a fost trimis în teren de Luis Garcia în minutul 67 al partidei cu Valencia.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?

5 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat