Anul trecut, Umbrărescu și-a triplat numărul angajaților!

Anul trecut, Umbrărescu și-a triplat numărul angajaților!

Tehnostrade, una dintre cele trei mari companii de construcţii deţinute de omul de afaceri Dorinel Umbrărescu, a raportat la Ministerul de Finanţe datele contabile aferente ultimei perioade.

Potrivit bilanțului, compania are un număr mediu de 3.423 de angajaţi pentru 2022, ceea ce în­seamnă un plus de aproape 2.000 de oameni faţă de anul precedent, arată Ziarul Financiar .

Sursa citată mai arată că Tehnostrade a încheiat anul 2022 cu un rezultat de 1,7 miliarde de lei, în creştere cu 39% faţă de anul prece­dent. Profitul a crescut şi el – cu 3%.

Celelalte două firme deținute de Umbrărescu - Spe­dition UMB și Sa&Pe Construct - au raportat în 2022 doar 46, respectiv trei salariați.

Una dintre foarte rarele apariții publice ale omului de afaceri Dorinel Umbrărescu a fost înregistrată pe 14 octombrie 2022, la Timișoara, acolo unde grupul de firme pe care-l controlează a semnat contractul de execuție pentru proiectarea și execuția lucrărilor pentru Secțiunea E (9,13 km) și Secțiunea D (4,03 km) aferente Lotului 2 din A1 Lugoj - Deva.

Cu această ocazie "regele asfaltului" a fost întrebat dacă poate duce toate contractele la care s-a angajat. „Avem resursele, altfel nu participam la licitații”, a răspuns Dorinel Umbrărescu.

Firmele UMB au în execuție 155 de kilometri de autostradă și drum expres din totalul de aproape 440 de kilometri care se construiesc în România, arăta o analiză a Asociației Pro Infrastructură făcută publică în septembrie 2022.Citește și:

populare
astăzi

1 „Ne-am uitat şi între picioarele ei” / O concurentă de la Vocea României, în atenția CNA

2 Andreea Esca dispare un timp de la știrile Pro TV. La 51 de ani se lansează într-o nouă provocare

3 Simona Halep a dat în judecată compania canadiană care a produs suplimentul contaminat / Cere despăgubiri de câteva milioane de dolari

4 „Sunt șocat, sunt consternat și, în același timp, debusolat” / Dorian Popa, țepuit de milionarul Donca

5 VIDEO Momentul arestării interlopului Rechinul, care a furat 200.000.000$ de pe carduri în Mexic