Anul trecut, Umbrărescu și-a triplat numărul angajaților!

Anul trecut, Umbrărescu și-a triplat numărul angajaților!

Tehnostrade, una dintre cele trei mari companii de construcţii deţinute de omul de afaceri Dorinel Umbrărescu, a raportat la Ministerul de Finanţe datele contabile aferente ultimei perioade.

Potrivit bilanțului, compania are un număr mediu de 3.423 de angajaţi pentru 2022, ceea ce în­seamnă un plus de aproape 2.000 de oameni faţă de anul precedent, arată Ziarul Financiar .

Sursa citată mai arată că Tehnostrade a încheiat anul 2022 cu un rezultat de 1,7 miliarde de lei, în creştere cu 39% faţă de anul prece­dent. Profitul a crescut şi el – cu 3%.

Celelalte două firme deținute de Umbrărescu - Spe­dition UMB și Sa&Pe Construct - au raportat în 2022 doar 46, respectiv trei salariați.

Una dintre foarte rarele apariții publice ale omului de afaceri Dorinel Umbrărescu a fost înregistrată pe 14 octombrie 2022, la Timișoara, acolo unde grupul de firme pe care-l controlează a semnat contractul de execuție pentru proiectarea și execuția lucrărilor pentru Secțiunea E (9,13 km) și Secțiunea D (4,03 km) aferente Lotului 2 din A1 Lugoj - Deva.

Cu această ocazie "regele asfaltului" a fost întrebat dacă poate duce toate contractele la care s-a angajat. „Avem resursele, altfel nu participam la licitații”, a răspuns Dorinel Umbrărescu.

Firmele UMB au în execuție 155 de kilometri de autostradă și drum expres din totalul de aproape 440 de kilometri care se construiesc în România, arăta o analiză a Asociației Pro Infrastructură făcută publică în septembrie 2022.



Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 De citit...

4 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”