Apărare neașteptată pentru frații Tate: o refugiată din Ucraina le ia partea. „Îi cunosc și nu au putut face asta!“

Apărare neașteptată pentru frații Tate: o refugiată din Ucraina le ia partea. „Îi cunosc și nu au putut face asta!“

Printre femeile găsite de polițiști în casa lui Andrew Tate, din București, s-a numărat și o refugiată din calea războiului din Ucraina, pe nume Lisa.

Frații Andrew și Tristan Tate

O tânără refugiată ucraineană găsită de poliție în timpul perchezițiilor de la locuința lui Andrew Tate a negat că controversatul "influencer" britanic maltratează femeile.

Ea a spus că se numește Lisa și a declarat ziarului The Times că a fost interogată de polițiști înainte ca frații Tate să fie puși sub acuzare.

Potrivit The Times, Lisa locuia acolo de o lună. „Tot ce a spus poliția nu este adevărat”, a declarat tânăra ucraineancă pentru ziarul britanic. „Îi cunosc și nu au putut face asta. Fetele care locuiesc aici nu trebuie să facă nimic. Sunt fete bune”, a susținut ea. „Ceea ce spune poliția știu că este neadevărat. Nu au nicio dovadă.”, scrie Libertatea.

Ea a menționat că a fost invitată să stea în vila fraților Tate de către două românce și câștiga lunar în jur de 4.000 de euro, bani provenind din clipuri comice pe TikTok. Lisa a recunoscut că îi cunoștea pe cei doi frați de cel puțin trei ani, întâlnindu-i pentru prima dată la o petrecere la Kiev, când lucra în marketing pentru un agent imobiliar.

Lisa a mai spus că Andrew Tate se comportă ca un misogin doar pentru spectacol, pentru că în viața reală este diferit și că fetele care ar reclamat că au fost violate ar trebui trase la răspundere.

Nu cred nimic rău despre ei, îi cunosc de mult timp”, iar afacerea cu videochat a fost „cu foarte mult timp în urmă, poate când aveau 23 sau 24 de ani și au făcut primul lor milion de dolari”, a mai spus Lisa.

În urma perchezițiilor, poliția a confiscat două laptopuri, inclusiv pe al ei.

„Poliția a vrut să știe ce fac eu pentru a-mi câștiga existența. Le-am spus că primesc plăți pentru refugiați din Ucraina și le-am arătat fiecare document și au spus OK”, a spus ea.

Fraţii Andrew şi Tristan Tate au fost arestaţi, pe 31 decembrie, pentru o perioadă de 30 de zile. Ei sunt acuzaţi de constituirea unui grup infracţional organizat, trafic de persoane şi viol. Decizia nu este definitivă. Avocatul fraților Tate a contestat deja decizia.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Ucraina contraatacă și face ravagii pe tronsonul de cale ferată Moscova–Kursk

2 Horoscop vineri, 3 mai 2024. Cei din zodia Berbec fac o schimbare în viață, iar Scorpionii ignoră sfatul partenerului

3 Israelul retrage din serviciu bateriile sale de rachete Patriot. Cum explică experții decizia și ce se poate întâmpla cu ele

4 VIDEO Voi ați văzut ce se întâmplă cu mașinile electrice în Germania?

5 „Bă, voi știți ce mai fac copiii voștri?”