Apariția fabuloasă a unei românce în emisiunea „Ciao Darwin”. Cine este Andreea Sasu VIDEO

Apariția fabuloasă a unei românce în emisiunea „Ciao Darwin”. Cine este Andreea Sasu VIDEO

Andreea Sasu, în vârstă de 33 de ani, a ajuns cunoscută în Italia datorită relațiilor amoroase pe care le-a avut cu vedete din lumea sportului sau a modei. Fotomodelul se află pe micile ecrane, participând în noul sezon al emisiunii „Ciao Darwin”, care este difuzată pe postul Canale 5.

Ciao Darwin, una dintre cele mai populare emisiuni TV din Italia, a fost difuzată începând din anul 1998.

Născută la Pașcani, Andreea Sasu a decis să-și ia viața în propriile mâini și s-a stabilit la Milano după vârsta de 20 de ani. Ea a trăit o poveste de dragoste cu celebrul creator de modă Philipp Plein . În plus, fotomodelul s-a iubit și cu fotbalistul Riccardo Saponara, mijlocaș al clubului de fotbal Hellas Verona, conform Rotalianul.

Andreea Sasu s-a iubit și cu fotbalistul Riccardo Saponara. Foto: Facebook (Arhivă)

De-a lungul anilor, ea a defilat pe podiumurile de modă pentru diverse branduri cunoscute, precum Dolce&Gabbana sau Roberto Cavalli. De asemenea, a jucat și rolul de ispită în reality show-ul din Italia „Temptation Island”.

Fotomodelul a dezvăluit în cadrului unui interviu că și-a dorit încă de mică să devină fotomodel. Înainte de a pleca fără să stea pe gânduri în Italia, Andreea Sasu se înscrisese la facultate.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 După America Express, copiii Andreei Esca fac din nou echipă la Antena 1. Alexia Eram: „M-am simțit foarte bine la filmări”

3 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

4 Voi vedeți ce se întâmplă în Polonia?

5 „Ar fi primul val al ofensivei”