Apelul la TAS întârzie. Simona Halep, blocată încă de Tribunalul Sports Resolutions, din cauza banilor

Apelul la TAS întârzie. Simona Halep, blocată încă de Tribunalul Sports Resolutions, din cauza banilor

Deși spera să aibă o judecată rapidă la TAS, în încercarea de a scăpa sau de a i se reduce pedeapsa de 4 ani, Simona Halep și echipa ei nu au reușit încă să depună noul dosar la Curtea de la Laussane, la aproape o lună după ce i-a fost comunicată pedeapsa de ITIA și Tribunalul Sports Resolutions.

Simona Halep e blocată în birocrație. Foto Getty images

Blocajul este deocamdată la nivelul instanței londoneze, care a încă nu a dat o hotărâre integrală în cazul de dopaj al româncei. ProSport susține că întârzierea este cauzată de problemele privind cheltuielile de judecată în acest proces, Tribunalul Sport Resolutions trebuind să calculeze la cât se ridică acestea și cine va suporta costurile investigațiilor și audierilor din cadrul procesului.

Cum Simona Halep a fost găsită vinovată pentru ambele capete de acuzare, testul pozitiv de la US Open și neregulile din pașaportul biologic , cel mai probabil ea va fi obligată la plata cheltuielilor de judecată.

După ce tribunalul Sport Resolutions va comunica în mod oficial decizia integrală, în care se vor solicita și cheltuielile de judecată, Halep va avea la dispoziție 21 de zile pentru a depune apelul la TAS. Și probabil că, apoi, Simona Halep va fi nevoită să mai aștepte o bună perioadă de timp pentru ca apelul său să fie judecat, având în vedere experiența birocratică pe care am putut-o observa până acum în acest proces.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO Președintele Iranului, Ebrahim Raisi, a murit / „Niciun semn de viață” la locul accidentului, spune televiziunea de stat iraniană

5 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?