Aproape 30.000 de străini au participat la festivalul Untold de la Cluj

Aproape 30.000 de străini au participat la festivalul Untold de la Cluj

Aproape 30.000 de cetăţeni străini au petrecut, la sfârşitul săptămânii trecute, la festivalul Untold, organizat la Cluj, se arată într-un comunicat remis MEDIAFAX de Inspectoratul General pentru Imigrări (IGI).

Aproape 30.000 de cetăţeani străini au participat la festivalul Untold

"Aproximativ 30.000 de cetăţenii străini au petrecut, în acest sfârşit de săptămână, în municipiul Cluj, la Untold Festival. Muzica de calitate, buna dispoziţie şi ospitalitatea românilor au fost câteva repere pe care străinii le-au avut în vedere când au ales România. Astfel, în cele patru zile de festival, poliţiştii de Imigrări au avut misiunea de a preveni încălcarea normelor legale din domeniul de competenţă. De asemenea, poliţiştii au participat, în sistem integrat, la acţiuni comune alături de celelalte forţe MAI, pentru prevenirea oricăror fapte antisociale şi identificarea în regim de urgenţă a cetăţenilor străini, care ar fi putut să comită asemenea fapte, precum şi în luarea măsurilor ce se impun în vederea asigurării un climat de siguranţă publică. Poliţiştii de Imigrări clujeni au fost o prezenţă activă şi permanentă în zona interioară a festivalului, zonele adiacente, precum şi în zona Pieţei Unirii acolo unde era amplasată o scenă cu acces liber", se notează în comunicatul remis MEDIAFAX.

Potrivit celor de la IGI, în cele patru zile de festival, nu au fost înregistrate incidente în care să fie implicaţi cetăţeni străini.

Untold 2016 a avut loc în perioada 4-7 august, la Cluj. Pe scenă au urcat DJ din Top 5 ai lumii- Dimitri Vegas&Like Mike, Armin Van Buuren, Hardwell, Martin Garrix, Tiesto, alături de alţi peste 150 de artişti internaţionali de renume.

Untold Festival a fost desemnat BEST MAJOR FESTIVAL în cadrul European Festival Awards 2015, eveniment ce a avut loc în Groningen, Olanda. O altă recunoaştere a venit din partea celui mai de seamă reprezentant naţional al industriei de marketing şi comunicare, International Advertising Association Romania (IAA) care a oferit festivalului titlul de Brandul Anului 2015.

Sursa: mediafax.ro

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Țiriac ar fi bolnav grav!

2 Dur articol! Așa este, domnule președinte?

3 „Aș vrea să îi spun că o consider o imbecilă”

4 Dacă textul ăsta era un sex anal, „Superman” mergea crăcănat o săptămână!

5 CULISE Tabăra Cîțu și-a împărțit funcțiile / Gorghiu urmează să devină al doilea om în stat!