„Aproape că mă devora și dorea un act sexual oral fără prezervativ”/Prostituatele românce din Elveția, în pragul disperării

„Aproape că mă devora și dorea un act sexual oral fără prezervativ”/Prostituatele românce din Elveția, în pragul disperării

Pandemia lasă urme profunde în industria sexuală. Prostituatele românce din Elveția se luptă cu pretendenți brutali și greutăți financiare, relatează stiridiaspora.ro .

„O zi proastă este când nu vin pretendenți. Sau nu te vor - sau sunt brutali pentru tine”, spune Gloria, o româncă în vârstă de 25 de ani, lucrătoare sexuală la Eden, un bordel din Schlieren ZH. Zilele proaste sunt tot mai dese din cauza pandemiei. „Munca mea este mai grea decât înainte”, spune ea.

Contesa Viola așteaptă oaspeții în podul casei albastre din Reppischhof ZH. Camera este gata: biciul, jucăriile sexuale stau închise într-un dulap de sticlă. Dominatoarea obișnuia să aibă doi-trei bărbați pe zi. Acum sunt doi-trei pe săptămână.

Clienții vor să „scape de frustrare”

Afacerea sexuală a devenit mai dificilă, susțin dominatoarele și prostituatele. Bordelurile din cantonul Zurich au fost închise 10 luni de la începutul pandemiei. Li s-a permis redeschiderea în iunie și acum femeile observă că industria nu mai este aceeași.

Gloria s-a întors în Elveția doar de câteva săptămâni. A petrecut al doilea lockdown cu familia ei în România, a lucrat ca ospătar într-un restaurant. Rudele ei cred că lucrează în Elveția ca doamnă la curățenie.

„Observ că pretendenții sunt mai stresați”, spune Gloria. „Ai venit la mine ca să scapi de frustrarea ta. Mai mulți bărbați sunt aroganți și ne tratează de sus. Unii oameni îmi rup părul sau îmi cer ceva ce eu nu pot să ofer”.

Mai mulți bărbați își doresc fără prezervativ

De la pandemie, mai mulți bărbați ar cere relații sexuale fără prezervativ. Clientela se îndreaptă spre două extreme: unii bărbați nu mai vin pentru că se tem de virus, iar alții nu se mai îngrijorează de nimic.

Gloria nu vrea să fie vaccinată. Se teme de efectele pe termen lung. Trebuie să se testeze la fiecare câteva zile, ca toți lucrătorii sexuali de la Eden. Femeile nu se tem de virus.

„Niciunul dintre prietenii mei nu a fost infectat la locul de muncă”, spune colega Gloriei, Lia, în vârsră de 35 de ani. „Nici măcar în alte bordeluri”.

Lia muncește în Zurich și St. Gallen de șase ani. Nu a văzut încă pe mulți dintre clienții ei fideli de la izbucnirea pandemiei. Acum câteva săptămâni a venit pentru prima dată unul.

„Aproape că mă devora și dorea un act sexual oral fără prezervativ”, spune Lia. „Acum este complet schimbat, nu vrea sărutări, ci doar din spate”.

Fiecare al doilea client nu apare

În studioul Hades, unde Viola este manager, o cameră a fost amenajată ca una de spital. „Clinica mea” este ceea ce o numește dominatoarea și poartă o ținută de infirmieră strânsă, cu buzele roșii aprinse.

Viola este vaccinată de două ori. Își întâmpină oaspeții cu o mască transparentă. Nu sunt necesare certificate de vaccinare sau teste. Viola nu înțelege: „De ce avem reguli diferite decât cele pentru petrecerile din club?”

Viața de zi cu zi a devenit mai birocratică, spune dominatoarea. „Acum trebuie să mă ocup mai mult de administrație decât de dorințele oaspeților mei”. Mulți bărbați îi scriu dominatoarei, dar apoi nu se prezintă la întâlnire. Aproximativ jumătate din clienți fac acum acest lucru - înainte de pandemie, era maximum unul din zece. „Îmi trimiți mesaje text pe Whatsapp sau îmi trimiți fotografii nepotrivite”, spune Viola. „Nu așa funcționează!”

Domina este afectată de frici financiare

Clientela dominatoarei include adesea tineri sub 30 de ani. De obicei, ei au responsabilități la locul de muncă. „Vii la mine să-mi dai frâu liber și tu să renunți la control”, spune Viola. Dar, din cauza pandemiei, mulți dintre acești potențiali oaspeți lucrează de acasă și nu pot pleca.

Acest lucru are consecințe grave pentru dominatoare. A trebuit să plătească chirie pentru studio pentru perioada lockdownului, nu a primit nicio despăgubire. Este afectată de frici financiare: „A trebuit să-mi strâng centura. Și vacanțele sunt cu siguranță excluse”. Ea nu renunță, sperând că industria își va reveni, că nu va trebui să se închidă din nou din cauza pandemiei. „Atunci nu știu ce să fac în continuare”, conchide ea.


Citește și:

populare
astăzi

1 Horoscop luni, 18 martie. O zodie va fi trădată de cineva drag. Peștii vor avea parte de o surpriză

2 VIDEO Milionarul cu șase clase, o nouă aroganță

3 VIDEO Aproape interesant...

4 România construiește cea mai mare bază NATO din Europa

5 Pescobar a angajat-o pe noua Larisa