Aproape jumătate dintre germani consideră că este insuficient răspunsul Germaniei la invazia Rusiei în Ucraina (sondaj ARD)

Aproape jumătate dintre germani consideră că este insuficient răspunsul Germaniei la invazia Rusiei în Ucraina (sondaj ARD)

Un procent din ce în ce mai mare de germani consideră că guvernul de la Berlin nu face suficient ca ripostă la invazia Rusiei în Ucraina, relevă rezultatele unui sondaj, pe fondul eforturilor Germaniei de a găsi un echilibru între interesele sale economice şi sancţiunile împotriva Rusiei. Aproximativ 45% dintre respondenţi au declarat că reacţia cancelarului Scholz la invazie este insuficientă, subliniază rezultatele sondajului realizat de ARD-DeutschlandTrend. Un total de 37% dintre germani consideră că Germania face suficient, dar este o scădere cu 16% faţă de sondajul realizat cu două săptămâni în urmă.

(REUTERS – 7 aprilie)/mbaciu/ilapadat

Sursa: rador.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…