Apropo de cazul Dan Diaconescu: Citiți declarațiile lui Dinu Maxer!

Apropo de cazul Dan Diaconescu: Citiți declarațiile lui Dinu Maxer!

Apropo de cazul Dan Diaconescu: Citiți declarațiile lui Dinu Maxer! S-a sesizat vreun procuror la vremea respectivă? S-a sesizat vreun procuror, pentru act sexual cu un minor, după ce Dinu Maxer a făcut aceste declarații?

Deea Maxer avea 15 ani, atunci când l-a întâlnit pe Dinu!

Dinu și Deea Maxer s-au întâlnit pentru prima dată, în urmă cu 18 ani, pe când fosta soție a artistului era doar o adolescentă de 15 ani, iar cântărețul avea 32. Dinu Maxer era pe val la vremea aceea, ca membru al trupei Axxa și tocmai încheiase o relație cu celebra Nicoleta Luciu, fosta Miss România.

„Era în anul 2005, atunci când mă despărțisem de Nicoleta (n.r. Nicoleta Luciu), și era mare circ după separare. Noi ne-am ascuns vreo doi ani. Nu am fost cu amândouă deodată, deși așa a părut.

După două săptămâni de la despărțire am vorbit cu Nicoleta și i-am zis de prietena mea. Iată și demonstrația că am iubit-o foarte mult! Deea avea 15 ani, și eu aveam 32 de ani atunci. Am demonstrat că nu contează diferența de vârstă și nici la câți ani începi o relație. Ea termina clasa a 9-a atunci. M-am gândit atunci dacă îmi place atât de mult de ea sau nu. Mi-am dat seama că vor fi multe săgeți ațintite spre mine. Am ținut ascuns totul până a împlinit 18 ani.

Familia nu a știut chiar imediat. Părinții ei au aflat până când ea a făcut 16 ani, ai mei nu au aflat, dar au bănuit. Au fost de acord în cele din urmă. Soacra mea e cu 5 ani mai mare. Îmi plăcea atât de mult de Deea, încât am studiat cazurile celebre de genul din America ale actorilor celebri, asta ca să văd dacă fac publică relația. Nu m-am gândit niciodată să mă căsătoresc, dar m-am căsătorit', a declarat Dinu Maxer în 2021, în cadrul emisiunii „La Măruță' (PROTV).


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro