Apropo pentru Gheorghiță?/Monica Bîrlădeanu le-a mărturisit urmăritorilor săi de pe Instagram că îi e dor de o vacanță mai veche. De lux

Apropo pentru Gheorghiță?/Monica Bîrlădeanu le-a mărturisit urmăritorilor săi de pe Instagram că îi e dor de o vacanță mai veche. De lux

Monica Bîrlădeanu le-a mărturisit urmăritorilor săi de pe Instagram că îi e dor de o vacanță mai veche. „Sigur, fizic sunt in Bucuresti, dar mintea-mi zboara aici. Cine-a plecat deja in vacanta si pe unde? Love”, a scris ea, atașând o fotografie din respectiva destinație de vis.

Internauții au interpretat mesajul său ca fiind un apropo pentru Valeriu Gheorghiță, actualul ei partener, să o ducă într-o astfel de vacanță de lux. Povestea lor de dragoste a fost făcută publică după ce au fost fotografiați într-un jacuzzi din Bulgaria.

Relația lor a fost luată peste picior de mulți pentru că Monica Bîrlădeanu, în vârstă de 44 de ani, s-a arătat până acum interesată doar de bărbați cu buzunarul gros. Actrița s-a iubit, de-a lungul timpului, cu Bobby Păunescu, Barna Nemethi (regizor și fotograf), medicul Renert Gad, Cosmin Olăroiu, scrie Romania TV.

„Gheorghiță, viața e dură! Monica te va iubi până la ultimul leu din solda câștigată în pandemie! Și așa e normal, pentru că femeia a făcut deja un sacrificiu. S-a pozat cu tine într-un jacuzzi public. Sunt și la noi hoteluri (Împăratul Romanilor – Aurelius, de exemplu, la Sibiu și Poiana Brașov) unde ai în apartament jacuzzi și saună. Iar Poiana Brașov și Sibiu au o istorie peste Bansko. Gheorghiță, e cazul să treci la un nivel superior. Ce ne facem, Gheorghiță? Mai organizăm o pandemie pentru tine?”, a comentat jurnalistul Răzvan Ioan Boanchiș.


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat

5 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?