Aproximativ o sută de persoane protestează în centrul municipiului Ploiești

Aproximativ o sută de persoane protestează în centrul municipiului Ploiești

Aproximativ o sută de persoane protestează în centrul municipiului Ploiești față de modificările din domeniul Justiției adoptate de guvern marți seară, o parte dintre manifestanți plecând în grup pe străzile orașului și scandând "Ieșiți din casă, dacă vă pasă!".

*LIVE UPDATE Proteste în țară după modificarea Codului Penal. Câteva mii de oameni sunt în Piața Victoriei (GALERIE FOTO)

Protestatarii s-au adunat în fața Palatului Administrativ, în care își au sediul cele mai importante instituții din județ, și scandează "Noaptea, ca hoții!", "PSD, ciuma roșie!", "Dragnea, nu uita, asta nu e țara ta!", "România, trezește-te!" și "Corupția ucide!".

Totodată, aceștia au afișat un mesaj în care își exprimă încrederea în acțiunile DNA: "Ne-am săturat de viclenie, de jaf, de hoție și de corupție. Avem mai mare încredere în DNA".

O parte dintre manifestanți au plecat la un moment dat pe străzile Ploieștiului, scandând "Ieșiți din casă, dacă vă pasă!", încercând astfel să-i scoată pe ploieșteni la protest.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 „Această funcție revine prin tradiție Statelor Unite” / Băsescu dezvăluie că nu România l-a propus pe Mircea Geoană la NATO!

5 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?