Arabia Saudită, lovită crunt de vreme rea. Școlile au fost închise din cauza ploilor torențiale VIDEO

Arabia Saudită, lovită crunt de vreme rea. Școlile au fost închise din cauza ploilor torențiale VIDEO

Vremea rea face ravagii în Arabia Saudită, unde au fost emise atenționări meteo de furtună și inundații. Având în vedere condițiile meteorologice nefavorabile, instituțiile de învățământ din mai multe zone au fost închise, iar elevii au trecut la cursuri online.

De vremea extremă va fi afectată și Peninsula Arabă, inclusiv Oman și părți din Emiratele Arabe Unite.

În acest sens, conform meteorologilor, vremea extremă va afecta Bahrain, Qatar și Arabia Saudită până cel puțin sâmbătă, 4 mai. De asemenea, ploi torențiale și vânt puternic sunt anunțate în centrul și estul Arabiei Saudite, cu precădere în zilele de 1 și 2 mai.

Au fost emise atenționări meteo de furtună și inundații în Arabia Saudită. Foto Captură video X

În zonele aride, vânturile puternice pot cauza furtuni de praf, iar ploile torențiale ar putea provoca inundații în zonele joase, conform meteorologilor. De asemenea, specialiștii au atras atenția și asupra faptului că rafalele pot deteriora casele și pot provoca pene de curent.

În zonele de deal și munte există riscul unor alunecări de teren. Condițiile meteorologice nefavorabile pot afecta, de asemenea, traficul, iar unele poduri și drumuri pot fi impracticabile.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 O dezvăluire care dă de gândit / „Din păcate, nu am avut ocazia să-l cunosc pe Zelensky în persoană. Probabil că are alte lucruri de făcut”

2 Încă o dovadă a „corectitudinii” occidentale... Ți se face scârbă când citești așa ceva...

3 Sisteme de apărare aeriană din Crimeea ar fi fost lovite cu rachete ATACMS

4 Voi vedeți ce le fac ucrainenii rușilor?

5 Așa o fi, cum zice omul ăsta?