Arabii își flutură petrodolarii: Paul Pogba, ofertat cu un munte de bani de Al-Ittihad

Arabii își flutură petrodolarii: Paul Pogba, ofertat cu un munte de bani de Al-Ittihad

Internaţionalul francez, Paul Pogba, este ultimul nume important din fotbalul internaţional care a intrat în vizorul cluburilor din campionatul Arabiei Saudite.

Paul Pogba

Potrivit cotidianului britanic Daily Mail, Al-Ittihad, echipa care i-a transferat în această vară pe golgheterul Karim Benzema de la Real Madrid şi pe mijlocaşul N'Golo Kante de la Chelsea Londra, încearcă acum să-l recruteze şi pe compatriotul acestora Paul Pogba, căruia i-a oferit o înţelegere pe trei ani, în valoare totală de 100 de milioane de euro.

Pogba este legat în prezent prin contract de clubul italian, Juventus Torino, care nu s-ar opune însă plecării francezului în Orientul Mijlociu, în condiţiile în care acesta are un salariu de 10,5 milioane euro pe an la "Bătrâna Doamnă", iar în sezonul trecut a disputat doar zece meciuri, din cauza problemelor medicale cu care s-a confruntat.

În vârstă de 30 de ani, Paul Pogba a vizitat, recent, centrul de pregătire al clubului Al-Ittihad, în cursul unei călătorii efectuate în Arabia Saudită.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat

5 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?