Arad: 21 de migranţi au fost prinşi când încercau să treacă graniţa ilegal

Arad: 21 de migranţi au fost prinşi când încercau să treacă graniţa ilegal

Poliţiştii de frontieră arădeni şi bihoreni au prins 21 de migranţi care au încercat să iasă ilegal din ţară, în ultimele 48 de ore, majoritatea fiind descoperiţi în camioane cu mărfuri.

În Punctul de Trecere a Frontierei (PTF) Nădlac II, în patru camioane verificate, conduse de doi români, un turc şi un bulgar, au fost găsiţi 16 migranţi, potrivit unui comunicat de presă transmis, luni, de Poliţia de Frontieră Arad.

Şoferii transportau, conform documentelor de însoţire a mărfii, textile, profile de aluminiu şi grupaje pentru diferite societăţi din Germania şi Marea Britanie. Printre mărfuri se aflau şi migranţii, care sunt din Siria, Pakistan, Irak, Palestina şi Afganistan, având vârste cuprinse între 17 şi 34 de ani.

În zona PTF Borş, poliţiştii au depistat, la aproximativ 500 metri faţă de graniţa cu Ungaria, cinci persoane care mergeau pe jos, pe câmp. Acestea sunt din Siria şi Turcia, au vârste cuprinse între 14 şi 43 de ani şi ar fi intenţionat să ajungă ilegal în Spaţiul Schengen.

În toate cazurile, poliţiştii de frontieră fac cercetări. AGERPRES / (AS - autor: Marian Buga, editor: Marius Frăţilă, editor online: Ada Vîlceanu)

 

Sursa foto: www.politiadefrontiera.ro

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Niciodată mai mult de o noapte” / Noi amănunte picante despre „intelectuala” lui Reghe

2 Fotografii cu Prodanca goală și cu mâna la „fofo” scăpate pe internet

3 „Am decis să încercăm din nou”

4 „Dacă erai fata mea îți spuneam să îți mai pui o bluză pe tine”

5 VIDEO Priviți ce palat și-a cumpărat fugarul Rizea la Chișinău!