Arad: Bărbat în vârstă de 29 de ani, împușcat accidental la o partidă de vânătoare în apropierea comunei Chisindia

Arad: Bărbat în vârstă de 29 de ani, împușcat accidental la o partidă de vânătoare în apropierea comunei Chisindia

Un bărbat de 29 de ani din comuna Chisindia, județul Arad, a fost împușcat accidental la o partidă de vânătoare organizată legal, duminică dimineață, informează inspector principal Lorena Radu, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Arad.

Potrivit sursei citate, partida de vânătoare la care au participat cinci persoane a avut loc pe un deal împădurit din apropierea comunei Chisindia, zona făcând parte dintr-un fond de vânătoare privat.
'Vânătorul în vârstă de 29 de ani a fost împușcat în mod accidental în zona abdomenului, cu o armă cu glonț. Cel care a tras a fost un bărbat în vârstă de 49 de ani, unchi al victimei', a declarat duminică, pentru AGERPRES, inspector principal Lorena Radu.

Potrivit unuia dintre participanții la partida partida de vânătoare, întrucât locul unde s-a produs accidentul de vânătoare nu era accesibil ambulanței, bărbatul rănit a fost coborât pe brațe de către colegii de vânătoare, câțiva kilometri, până în locul de unde victima a putut fi preluată de ambulanță. Bărbatul era conștient, dar avea o hemoragie abdominală puternică.

Bărbatul rănit a fost transportat la Spitalul Orășenesc din Ineu, ulterior fiind transferat la Spitalul Clinic Județean de Urgență din Timișoara, pentru o intervenție chirurgicală.

'O echipă de polițiști din cadrul IPJ Arad s-a deplasat la fața locului demarând imediat cercetările în vederea stabilirii condițiilor în care s-a produs accidentul și respectiv a stabilirii vinovățiilor. Pe numele bărbatului de 49 de ani care și-a împușcat în mod accidental nepotul a fost întocmit un dosar de cercetare penală, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă', a adăugat purtătorul de cuvânt al IPJ Arad.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Descoperire care dă de gândit în Brazilia...

2 O profesoară de Română care susține că „Luceafărul“ lui Eminescu este roman, greu de demis

3 VIDEO De azi se va circula pe 12 km noi din A0, permițând șoferilor o legătură pe autostradă în partea de sud a Capitalei între DN6, DN5 și DN4

4 „Dacă rămâneam cu el era vai de vieţişoara mea. Era un diavol frumos” / I-a fost amantă lui Florin Piersic timp de 9 ani

5 A început „detonarea” lui Piedone? A apărut o „personajă” nouă în peisaj...