Arad: Bărbat în vârstă de 29 de ani, împușcat accidental la o partidă de vânătoare în apropierea comunei Chisindia

Arad: Bărbat în vârstă de 29 de ani, împușcat accidental la o partidă de vânătoare în apropierea comunei Chisindia

Un bărbat de 29 de ani din comuna Chisindia, județul Arad, a fost împușcat accidental la o partidă de vânătoare organizată legal, duminică dimineață, informează inspector principal Lorena Radu, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Arad.

Potrivit sursei citate, partida de vânătoare la care au participat cinci persoane a avut loc pe un deal împădurit din apropierea comunei Chisindia, zona făcând parte dintr-un fond de vânătoare privat.
'Vânătorul în vârstă de 29 de ani a fost împușcat în mod accidental în zona abdomenului, cu o armă cu glonț. Cel care a tras a fost un bărbat în vârstă de 49 de ani, unchi al victimei', a declarat duminică, pentru AGERPRES, inspector principal Lorena Radu.

Potrivit unuia dintre participanții la partida partida de vânătoare, întrucât locul unde s-a produs accidentul de vânătoare nu era accesibil ambulanței, bărbatul rănit a fost coborât pe brațe de către colegii de vânătoare, câțiva kilometri, până în locul de unde victima a putut fi preluată de ambulanță. Bărbatul era conștient, dar avea o hemoragie abdominală puternică.

Bărbatul rănit a fost transportat la Spitalul Orășenesc din Ineu, ulterior fiind transferat la Spitalul Clinic Județean de Urgență din Timișoara, pentru o intervenție chirurgicală.

'O echipă de polițiști din cadrul IPJ Arad s-a deplasat la fața locului demarând imediat cercetările în vederea stabilirii condițiilor în care s-a produs accidentul și respectiv a stabilirii vinovățiilor. Pe numele bărbatului de 49 de ani care și-a împușcat în mod accidental nepotul a fost întocmit un dosar de cercetare penală, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă', a adăugat purtătorul de cuvânt al IPJ Arad.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa o fi?

2 „Sacoșa cu 2,5 milioane de euro era pentru Elena Udrea”

3 Ce urmează? Liniște și o guvernare liberală

4 „Femeile care vor să facă sex să poarte la job un cerculeț verde pe rever” / Controversă provocată de George Bu…

5 „Cine a vândut căcat a câștigat bine și vara asta” / Adi Hădean, mesaj dur de pe litoral