Arad: Bărbatul care a tras focuri de armă într-un scandal - reţinut şi cercetat şi pentru tentativă de omor

Arad: Bărbatul care a tras focuri de armă într-un scandal - reţinut şi cercetat şi pentru tentativă de omor

Bărbatul care a tras mai multe focuri de armă în urma unui scandal ce a avut loc, vineri, în municipiul Arad a fost reţinut şi urmează să fie cercetat şi pentru tentativă de omor.

"Tânărul de 22 de ani a fost reţinut pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat magistraţilor cu propunere de arestare preventivă. De asemenea, în cauză se efectuează cercetări şi sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă de omor, competenţa de cercetare fiind declinată Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad", a declarat, sâmbătă, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Arad, Claudia Iuga.

Mai multe focuri de armă au fost trase, vineri, în timpul unui conflict izbucnit între două grupuri de bărbaţi, în municipiul Arad . Incidentul a avut loc în cartierul Aradul Nou, iar poliţiştii au intervenit în urma unui apel la 112, fiind trimise echipaje ale Serviciului de Investigaţii Criminale şi Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase.

"S-a constatat că a izbucnit un conflict spontan între trei arădeni, de 20, 30 şi 39 de ani, şi alte patru persoane, cu vârste cuprinse între 22 şi 52 de ani, din judeţul Timiş şi judeţul Arad. Unul dintre participanţi, de 22 de ani, din Arad, ar fi executat mai multe focuri de armă, unul din proiectile lovind portiera unui autoturism parcat, proprietatea unuia dintre participanţii la scandal", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Arad.

Poliţiştii au verificat casa în faţa căreia a avut loc incidentul şi au găsit două încărcătoare, unul cu 17 cartuşe cu capse nepercutate şi celălalt cu două cartuşe.

Toate persoanele implicate în incident au fost duse la sediul IPJ Arad în vederea audierii, iar iniţial poliţiştii au anunţat că fac cercetări pentru uz de armă letală fără drept, nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor şi tulburarea ordinii şi liniştii publice. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Misterioasa avere de milioane de dolari, moștenită de Anamaria de la Ionela Prodan. Sora a renunțat la bani

2 VIDEO Imagini rare de pe linia frontului din Ucraina

3 VIDEO NGAD, avionul hibrid de luptă invizibil de generația a 6-a. Zboară în escadrilă de drone

4 Foarte interesante amănunte!

5 Ucraina a primit sistemul de apărare aeriană NASAMS care ar trebui să schimbe situația de pe câmpul de luptă