Arad: Coloană de mașini la PTF Nădlac II; timpul de așteptare la ieșirea din țară - 90 de minute

Arad: Coloană de mașini la PTF Nădlac II; timpul de așteptare la ieșirea din țară - 90 de minute

Traficul de autoturisme pe sensul de ieșire din țară la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II - Csanadpalota, pe Autostrada A1, este foarte intens, timpii de așteptare fiind, luni, la ora 15,45, de peste 60 de minute, uneori chiar până la 90 de minute, conform secțiunii Trafic online a site-ului Inspectoratului General al Poliției de Frontieră Române.

''Într-adevăr, la PTF Nădlac II — Csanadpalota este coadă pe sensul de ieșire din țară, foarte numeroși fiind românii care lucrează în străinătate și care au venit acasă pentru a-și petrece alături de cei dragi Sărbătorile Pascale. Polițiștii de frontieră români lucrează împreună cu autoritățile ungare pentru controlul specific de frontieră, până acum cel puțin nefiind semnalate probleme. Se lucrează pe 9 benzi pe sensul de ieșire din țară și așa se va lucra până diseară la ora 23,00, când în Ungaria se va ridica restricția la circulația automărfarelor", a declarat, luni, pentru AGERPRES, agent șef adjunct Mihaela Leș, purtător de cuvânt al Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Arad.

Aceasta a spus că aceia care doresc să iasă din țară și doresc să evite aglomerația din PTF Nădlac II — Csanadpalota pot consulta site-ul IGPF, secțiunea Trafic online, care prezintă datele de așteptare în timp real la frontieră.

Potrivit site-ului, la ora 15,45, la PTF Nădlac II — Csanadpalota, timpii de așteptare erau de circa 90 de minute; la Nădlac I (PTF cel vechi, pe DN 7) — 40 de minute, la PTF Turnu — 30 de minute, iar la PTF Vărșand — 10 minute.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Loredana Groza arată mai bine pe natural! Anca Țurcașiu i-a scos filtrele...

2 Ea este noua „patroană” a zahărului din România

3 VIDEO „Ce ridicolă ești! Câtă prostie în ziua de azi, nu mă mir de ce țara e așa cum e!”

4 Dacă minte el, mințim și noi / Citiți ce spune acest jurnalist ucrainean aflat pe front despre realitatea din teren

5 Momentul în care și Viagra se lasă păgubașă...